Πατούλης προς ΜΜΕ: Σας ζητώ να σεβαστείτε αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή

File Photo: Ο νυν Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, Γιώργος Πατούλης με την Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας μέσω ΚΥΠΕ
Θέση απέναντι στα δημοσιεύματα σχετικά με ζητήματα της προσωπικής του ζωής πήρε μέσω δήλωσή του, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, ζητά από τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή του να τη σεβαστούν και να σταματήσουν τα δημοσιεύματα στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας.

Ο κ. Πατούλης είχε στείλει και εξώδικο στην σύζυγό του Μαρίνα ζητώντας της να σταματήσει να μιλά δημόσια για τη σχέση του για να προστατευτεί το παιδί τους.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Πατούλη:

«Σε όλη μου την προσωπική, επιστημονική και πολιτική διαδρομή, προσπαθώ να ανταποκριθώ στις ευθύνες μου τόσο ως οικογενειάρχης, όσο κι απέναντι στους πολίτες.

Αυτό κάνω σήμερα ως πατέρας, ως Περιφερειάρχης Αττικής και ως ιατρός και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, δίνοντας μια σκληρή μάχη για να περιορίσουμε τις τραγικές συνέπειες της πανδημίας, ώστε να μπορέσει η κάθε οικογένεια αυτής της χώρας, να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην προηγούμενη κανονικότητά της.

Θεωρώ ότι ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχω εγώ καμία προσωπική ευθύνη, δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά μου.

Προσπαθώ τα ζητήματα αυτά να τα διαχειριστώ με σοβαρότητα, υπευθυνότητα κι ενσυναίσθηση, θέτοντας ως πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα όχι τη διαφύλαξη της εικόνας μου, αλλά το καλό του παιδιού μου, στο οποίο είμαι διαρκώς δίπλα, περνώντας μαζί του πολλές ώρες καθημερινά, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Κάθε ενέργεια μου μέχρι σήμερα αυτόν τον σκοπό πρωτίστως εξυπηρετεί, να διαφυλάξω την ψυχική ηρεμία και γαλήνη του έφηβου γιού μου, όπως οφείλει να κάνει κάθε υπεύθυνος πατέρας.

Με απόλυτο σεβασμό στη δουλειά των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ζητώ από όλους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή και κυρίως να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορρά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας».

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Η Μαρίνα Πατούλη απαντά στον σύζυγό της: Τα παιδιά δεν τα προστατεύεις με την απουσία σου μία ολόκληρη ζωή


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: