Παραλίγο να κάψουν αστυνομικούς: Έριξαν μολότοφ σε περιπολικό που ήταν εν κινήσει στου Ζωγράφου




Στόχος αγνώστων έγινε τα ξημερώματα περιπολικό που ήταν εν κινήσει στην περιοχή του Ζωγράφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 1.30 τη νύχτα, οι δράστες έριξαν δύο μολότοφ, ενώ το περιπολικό βρισκόταν στην οδό Ούλοφ Πάλμε, χωρίς να το πετύχουν.

Αμέσως μετά μετά τράπηκαν σε φυγή. Σημειώνεται ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Όπως είπε η Μίνα Καραμήτρου στο Open TV, -όπως όλα δείχνουν- κάποιοι είχαν στήσει καρτέρι στο συγκεκριμένο σημείο κοντά στην πανεπιστημιούπολη και μόλις είδαν το περιπολικό του επιτέθηκαν.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων όμως παρά τις ενισχύσεις σε αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στην περιοχή τα άτομα εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν συλλήψεις.

Πάντως, οι κουκουλοφόροι χθες βράδυ πυρπόλησαν αυτοκίνητα σε Νέα Σμύρνη και Αγιο Δημήτριο ενώ υπό διερεύνηση είναι και φωτιά σε μια μοτοσικλέτα στην οδό Ηπείρου.

Η φωτιά πήρε διαστάσεις και επεκτάθηκε σε ένα ακόμη αυτοκίνητο αλλά και σε ένα κατάστημα με ρούχα προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Κτύπημα με μολότοφ στην Καισαριανή: Επιθέσεις σε τράπεζες και καταστήματα στην Αττική

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: