Παναγιωτόπουλος: Κακόπιστη η αναφορά Βελόπουλου για συμμετοχή τουρκικών εταιρειών στις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων

O υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τον υπουργό Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Γουέι Φένγκε (Wei Fenge) στο πλαίσιο της επίσημης επισκέψεως που πραγματοποιεί στη χώρα μας, τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021. ΑΠΕ- ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ /STR




Απάντηση σε ισχυρισμούς της «Ελληνικής Λύσης» έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.

Με αφορμή ανακοίνωση της «Ελληνικής Λύσης» σχετικώς με εικασίες ότι τουρκικές εταιρείες συμμετέχουν στις προμήθειες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης διαψεύδει κατηγορηματικώς τα περί δήθεν επιβεβαιώσεως «διά στόματος του Υπουργού» ισχυρισμών που διατυπώθηκαν από τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Κυριάκο Βελόπουλο.

Όπως υπογραμμίστηκε με κάθε τρόπο στην επίσημη διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, «σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν διαπιστωθεί προμήθειες υλικών Τουρκικής προελεύσεως για τον εφοδιασμό και την κάλυψη αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων».
Ερωτηθείς για το θέμα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος σχολίασε: «Είναι όμως κακό… Να μην καταλαβαίνεις αυτό που διαβάζεις και να το διαστρεβλώνεις κατά τρόπο ανεξήγητο και κακόπιστο».

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

 

100άρι για τις φρεγάτες από τους μνηστήρες: Η ευρωπαϊκή απάντηση στο πολυεπίπεδο αμερικανικό pressing

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: