Ο Βόλος νίκησε δύο φορές (1-0) σε δέκα μέρες την άκρως απογοητευτική ΑΕΚ

Ο παίκτης του Βόλου (4Α) μάχεται για την μπάλα με τον παίκτη της ΑΕΚ Στράτο Σβάρνα (3Δ), κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Βόλος ΝΠΣ ΑΕΚ, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, στο Πανθεσσαλικό στάδιο στο Βόλο, την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΤΗΣ




Εντυπωσιακός ο Βόλος, νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα ημέρες την ΑΕΚ, αυτή τη φορά για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως και στον προημιτελικό κυπέλλου έτσι και σήμερα, η ομάδα του ‘Ανχελ Λόπεθ επικράτησε 1-0 με σκόρερ ξανά τον Δουβίκα με πέναλτι (45+4΄) και κατέκτησε την 7η θέση στην κανονική σεζόν της Super League. Η ΑΕΚ έπεσε στην τρίτη, έχασε όποιο πλεονέκτημα διέθετε ενόψει των play off, αλλά κυρίως πραγματοποίησε μία άκρως απογοητευτική εμφάνιση, ίσως τη χειρότερη για το 2021.

Κυρίαρχη στο α΄ ημίχρονο, η ομάδα της Μαγνησίας άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Δουβίκα. Την παράβαση κέρδισε ο Περέα σε ανατροπή του από τον Μιτάι. Στο διάστημα που προηγήθηκε, μόνο από τις φανέλες θα μπορούσε να συμπεράνει κάποιος ότι η ΑΕΚ είναι η θεωρητικά «μεγάλη» ομάδα. Στην πραγματικότητα περιορίστηκε σε εντελώς παθητικό ρόλο, για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα ημέρες στο ίδιο γήπεδο. Κι αν στην προηγούμενη υπήρχε η δικαιολογία του σκοπού που αγιάζει τα μέσα (η ΑΕΚ προκρίθηκε στους «4» του κυπέλλου), σήμερα τίποτα δεν μπορεί να αιτιολογήσει τέτοια παρουσία.

Μία τελική προσπάθεια σε όλο το πρώτο ημίχρονο κι αυτή εντελώς ακίνδυνη (Ανσαριφάρντ 37΄) ήταν όλη η επιθετική συγκομιδή της Ένωσης. Απέναντί της μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα, με Δουβίκα, Νίνημ Γκρίλο και Μπαρτόλο να δημιουργούν φοβερά προβλήματα στους αντιπάλους τους.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Βόλος διαχειρίστηκε το ματς αφήνοντας πολύ ωρα τη μπάλα στα πόδια των παικτών της ΑΕΚ. Όμως «ένιωσε» την παρουσία των φιλοξενούμενων μόνο μετά την είσοδο του Ολιβέιρα στο ματς (63’). Όχι πως έγινε τίποτα φοβερό, απλώς ο Πορτογάλος έψαχνε το χώρο, είχε ένα-δυο καλά σουτ εκτός στόχου και ο χρόνος κυλούσε υπέρ των γηπεδούχων. Στο 86΄ αποβλήθηκε ο Μπαριέντος που χτύπησε εκτός φάσης το Μάνταλο κι η ΑΕΚ είχε λίγο χρόνο στη διάθεσή της να περισώσει ό,τι μπορούσε. Το μόνο που κατάφερε, όμως, ήταν να τελειώσει το ματς χωρίς καθαρή ευκαιρία, χωρίς καν ένα σουτ στο στόχο…

Διαιτητής: Μαλούχος

Κίτρινες: Μπαριέντος, Περέα, Μπαρτόλο – Νεντελτσεάρου, Νταντσένκο

Κόκκινη: Μπαριέντος (86΄)

ΒΟΛΟΣ (‘Ανχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Μήτογλου, Γκρίλο, Τέκιο, Μπαρτόλο, Τσοκάνης (90+3΄ Κολόμπο), Δουβίκας, Νίνης (66΄ Κιακος), Μαρτίνες (83΄ Σάντσες), Μπαριέντος, Περέα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Νταντσένκο, Μιτάι (46΄ Σβάρνας), Λάτσι, Νεντελτσιάρου, Σιμάνσκι (46΄ Σάκχοφ), Κρίστιτσιτς, Γκαρσία (70΄ Μαχαίρας), Μάνταλος, Αλμπάνης (86΄ Χριστόπουλος), Ανσαριφάρντ (63΄ Ολιβέιρα)

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGE NEWS

 

Με γκολ του Μήτρογλου ο Άρης νίκησε τον ΟΦΗ και «καπάρωσε» τη δεύτερη θέση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: