Ο Ιάσoνας δίνει ζωή σε έξι ασθενείς: Άρωμα αισιοδοξίας μετά την τραγωδία έξω από τη Βουλή [video]

File Photo Η μοτοσυκλέτα του νεκρού Ιάσωνα λίγο μετά το δυστύχημα έξω από τη Βουλή Screenshot video YouToube Open Tv




Μία νότα ανθρωπιάς και αισιοδοξίας στις ζοφερές ημέρες που ζούμε μας χάρισε η δωρεά των οργάνων του 23χρονου Ιάσoνα που σκοτώθηκε στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα έξω από την Βουλή.

Ήδη γιατροί από άλλα νοσοκομεία βρίσκονται στον Ευαγγελισμός για να παραλάβουν τα όργανα που θα δώσουν ζωή σε έξι ασθενείς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, οι πνεύμονες του νεκρού θα μεταμοσχευθούν σε ασθενή στην Ιταλία, ενώ στη χώρα μας θα μεταμοσχευτούν η καρδιά, το ήπαρ, τα νεφρά και ο κερατοειδής των οφθαλμών.

Υπενθυμίζεται ο Ιάσωνας έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσυκλέτα του συγκρούστηκε με αστυνομικό όχημα συνοδείας που παραβίασε την προτεραιότητα.

H μητέρα του Ιάσονα είχε δηλώσει: «Τελείωσε το παιδί μου, πάει. Νεκρός είναι. Θα γίνει δωρητής οργάνων. Εγώ αυτόν θέλω πίσω, δεν θέλω κάτι άλλο. Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να τα δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά. Ζήτησα να είναι αλλά δεν μπορώ να διαλέξω και να ζήσουν ευτυχισμένα και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν».

HJ με πληροφορίες από Open Tv

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Οι κάμερες ασφαλείας έδειξαν τις πραγματικές συνθήκες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: