Ο Αρχιεπίσκοπος συμμερίζεται τις ανησυχίες της αναφέρει η Αδούλωτη Κερύνεια

FILE PHOTO: O Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄. ΚΥΠΕ




Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β΄ συμμερίζεται τις ανησυχίες του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και σημειώνει ότι η Τουρκία προβάλλει συνεχώς και νέες απαράδεκτες αξιώσεις κατά της Κύπρου χωρίς καμιά διαμαρτυρία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σωματείου αντιπροσωπεία του είχε στις 9.3.2021, συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο και στο πλαίσιο της, ο Κύπρου Χρυσόστομος Β’ κάκισε το γεγονός ότι οργανώνονται διαμαρτυρίες κατά των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό ενώ για τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στο Κυπριακό καμμιά διαμαρτυρία δεν γίνεται. Προειδοποιεί πως αν δεν προσέξουμε την πορεία του Κυπριακού είναι ορατός ο κίνδυνος του εθνικού μας αφανισμού και τόνισε ότι η Εκκλησία θα κάμει το καθήκον της.

Το Σωματείο αναφέρει επίσης ότι μετέφερε στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου τις σοβαρές ανησυχίες που έχει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, όπως αυτές διαμορφώνονται “με την εμμονή του Προέδρου της Δημοκρατίας και των ηγετών ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ σε συνέχιση των δικοινοτικών συνομιλιών για λύση ΔΔΟ”.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Τηλεφωνική επικοινωνία Χιστοδουλίδη – Λαβρόφ: Για Κυπριακό ενόψει Πενταμερούς

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: