Νέος φάκελος στην εισαγγελία: 19 γυναίκες καταγγέλουν βιντεοσκοπήσεις από ηδονοβλεψία ηθοποιό

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ Π




Νέους φακέλους καταγγελιών παρέδωσε στις εισαγγελικές αρχές ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο κ. Τσαρούχας προσήλθε στην Εισαγγελία μετά τις 9.30 το πρωί όπου παρέμεινε επί περίπου μία ώρα, προσκομίζοντας στον εισαγγελικό λειτουργό νέους φακέλους που σχηματίστηκαν από τον πειθαρχικό έλεγχο που διενεργείται εντός του Σωματείου Ηθοποιών.

«Επισκέφθηκα τον Εισαγγελέα και έφερα νέους φακέλους. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα σας παρακαλέσω να ρωτάτε ό,τι ( ρωτάτε) και τον εισαγγελέα. Ακολουθούμε την διαδικασία πάρα πολύ αυστηρά. Όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Τσαρούχας κατά την έξοδό του από το γραφείο του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρωί της Τρίτης, η πρωινή εκπομπή του Ant1, «Πρωινό», αναμένεται να κατατεθεί φάκελος στον οποίο εμπεριέχονται νέες καταγγελίες από γυναίκες ηθοποιούς για συνάδελφο τους.

Στις καταγγελίες αυτές, οι γυναίκες ηθοποιοί αναφέρουν πως ο συνάδελφος τους έμπαινε στο καμαρίνι τους όσο εκείνες άλλαζαν ρούχα και τις μαγνητοσκοπούσε κρυφά.

Την ίδια ώρα 19 γυναίκες καταγγέλουν για σεξουαλικές πράξεις συνάδελφο τους και τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, και σε αυτό το θέμα εξελίξεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, ANT1

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Τοξικομανείς και μετανάστες σε κτίριο που εκκενώθηκε στον Αγιο Παντελεήμονα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: