Νατάσα Θεοδωρίδου: Πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης μού έγραψε τους στίχους για την «Έξαψη»

H δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου στη συνέντευξή της στον ΑΝΤ1. Photo via youtube




Για όλους και για όλα μίλησε η γνωστή ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Μίλησε για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου καθώς και για την πρόσφατη συνεργασία – έκπληξη με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» στον ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος υπογράφει τους στίχους της στο τελευταίο της τραγούδι «Έξαψη» που είναι και οι τίτλοι αρχής στην ομώνυμη σειρά του Μega.

«Δεν γνωριζόμασταν καθόλου. Η πρώτη μας επαφή ήρθε όταν ετοιμάζαμε το Χριστουγεννιάτικο για το κανάλι, εκεί μου έδειξε κάποιους στίχους» ειπε η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Κάποια στιγμή μιλήσαμε με τον κ. Μαρινάκη για το σήριαλ και εκεί τον ρώτησα αν θέλει τη γνώμη μου για το μουσικό κομμάτι της “Έξαψης”. Του είπα ότι θέλει μουσική και μου λέει, “ωραία σου γράφω στίχους”».

«Όλα αυτά Δευτέρα, μίλησα με τον Πέτρο Ιακωβίδη του είπα να γράψει μουσική, του εξήγησα τι και πώς, στις 12 το βράδυ είχα τους στίχους… Πέμπτη μπήκαμε στο στούντιο, Κυριακή είχαμε έτοιμο τραγούδι», αποκάλυψε στη συνέχεια η γνωστή ερμηνεύτρια.

Προς το τέλος της συνέντευξης η τραγουδίστρια αποκάλυψε και την ηλικία της η οποία είναι 50 ετών και δηλώνει απόλυτα συμφιλιωμένη με αυτή και παραδέχτηκε ότι έχει κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπό της και είναι υπέρ αυτών εφόσον αυτές κάνουν κάποιον χαρούμενο, χωρίς όμως να φτάνουν στην υπερβολή και τα όρια παραμόρφωσης.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: