Μιχάλης Ιγνατίου στο OPEN: Ο Λευκός Οίκος ξεπέρασε κάθε προσδοκία – Καθαρά μηνύματα από τον Μπάιντεν

Ο δημοσιογράφος αναλυτής της Hellas Journal Μιχάλης Ιγνατίου Image via OPEN tv




Η σχέση των ΗΠΑ με την Ελλάδα όντως έχει αλλάξει επίπεδο με απόφαση του προέδρου Μπάιντεν.

Αυτό τόνισε με έμφαση ο δημοσιογράφος αναλυτής της Hellas Journal Μιχάλης Ιγνατίου καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN tv.

Τα δεδομένα είναι καταλυτικά. Δεν είναι μόνον οι αλλεπάλληλες δηλώσεις και τα μηνύματα του κ. Μπάιντεν με αποδέκτες όχι μόνον τους Έλληνες αλλά την παγκόσμια κοινότητα αλλά και το γεγονός ότι κήρυξε επισήμως την 25η Μαρτίου ως Ημέρα της Ελληνικής Δημοκρατίας στις ΗΠΑ.

Σημείωσε δε ότι σε αυτά θα πρέπει να συνυπολογιστούν η παράβαση του κ. Μπάιντεν στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, η συνομιλία του με τον πρωθυπουργός Κυριάκο Μητσοτάκη και μάλιστα χωρίς να συναρτάται αυτή με μια αντίστοιχη συνομιλία με τον Ερντογάν, όπως θα γινόταν στο παρελθόν.

Τέλος, σημείωσε την τηλεδιάσκεψη του προέδρου με στελέχη της ελληνικής ομογένειας και την σημαντική του παρέμβαση σε εκδήλωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Ιγνατίου, λέγοντας πως ήταν μια καλή μέρα για την Ελλάδα, αναφέρθηκε τόσο στους υψηλούς επισκέπτες που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης όσο και στα δεκάδες θερμά μηνύματα ξένων ηγετών.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Γιατί είναι έξαλλοι οι Τουρκοι με την Αμερική; Η επέτειος της 25ης Μαρτίου άνοιξε στρατηγικούς δρόμους για την Ελλάδα…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: