Μεταρρύθμιση Δικαιοσύνης: Συνάντηση Αναστασιάδη με τα μέλη Ανωτάτου Δικαστηρίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δέχεται τα μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Λευκωσία 12 Μαρτίου 2021.KΥΠΕ




Η μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης βρέθηκε συζητήθηκε σε βάθος στη συνάντηση, που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με την Πρόεδρο και μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου, παρουσία του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας και της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Όπως αναφέρει γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κυριάκου Κούσιου, κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε με προσοχή τις απόψεις της Προέδρου και των μελών του Ανωτάτου Δικαστηρίου όσον αφορά τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης και συζητήθηκαν σε βάθος όλα τα θέματα σε σχέση με το ζήτημα αυτό.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, προσθέτει, θα συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με όλους τους εμπλεκόμενους, προκειμένου να επιτευχθεί, το ταχύτερο δυνατόν, σύγκλιση απόψεων και συναίνεση για τη νομοθετική ρύθμιση που αφορά τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης η οποία έχει αποφασιστεί.

Ολοι, περιλαμβανομένου και του Ανωτάτου Δικαστηρίου, αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα και την κρισιμότητα να υπάρξει το ταχύτερο δυνατόν μεταρρύθμιση στον τομέα της δικαιοσύνης, που θα οδηγήσει στον εκσυγχρονισμό του κράτους και την ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης, καταλήγει.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/ΓΒΑ
Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη: Ο Κιλιτσντάρογλου «τάζει» κλεμμένο φυσικό αέριο για να ρίξει τον Ερντογάν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: