Μετά τις αποκαλύψεις Χάρι-Μέγκαν στην Όπρα, το Μπάκιγχαμ εξετάζει τον διορισμό υπεύθυνου διαφορετικότητας

Δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο στις 10 Μαρτίου 2021 μετά την συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ. EPA, ANDY RAIN, μέσω ΚΥΠΕ




Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ εξετάζει το ενδεχόμενο να διορίσει υπεύθυνο διαφορετικότητας, καθώς αναγνωρίζει ότι «πρέπει να γίνουν περισσότερα» για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Η πρόταση, η οποία λέγεται ότι έχει την «πλήρη υποστήριξη» της βασιλικής οικογένειας, αποτελεί μέρος αναθεώρησης για την αποτίμηση και τη βελτίωση της εκπροσώπησης σε ολόκληρο τον βασιλικό οίκο, ανέφερε πηγή στο πρακτορείο ειδήσεων PA.

Η κίνηση έρχεται μετά την εκρηκτική συνέντευξη του δούκα και της δούκισσας του Σάσσεξ, οι οποίοι ισχυρίστηκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ ότι ένα μέλος της οικογένειας – όχι η βασίλισσα ή ο δούκας του Εδιμβούργου – είχε κάνει ρατσιστικό σχόλιο για τον γιο τους, Άρτσι.

Θυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της συνέντευξης, που προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο CBS στις 7 Μαρτίου, η Μέγκαν ανέφερε πως ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, το οποίο δεν κατονόμασε, είχε διερωτηθεί πόσο σκούρο θα ήταν ενδεχομένως το δέρμα του γιου τους Άρτσι, όταν θα γεννιόταν.

Τα σχέδια γύρω από την διαφορετικότητα – ποικιλομορφία προηγούνται της συνέντευξης του ζευγαριού, τα σχόλια του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν θα ληφθούν υπόψη ως μέρος της διαδικασίας, όπως έχει γίνει αντιληπτό.

Μια πηγή από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είπε: «Αυτό είναι ένα ζήτημα που έχει ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη από τη βασιλική οικογένεια».

«Έχουμε εφαρμόσει τις πολιτικές, τις διαδικασίες και τα προγράμματα, αλλά δεν έχουμε δει την πρόοδο που θα θέλαμε και αποδεχόμαστε ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα , μπορούμε πάντα να βελτιωνόμαστε. Ως εκ τούτου, δεν φοβόμαστε να εξετάσουμε νέους τρόπους προσέγγισής. Το έργο για να επιτευχθεί αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και έρχεται με την πλήρη υποστήριξη της οικογένειας» επισήμανε.

Σχετικά με τον πιθανό διορισμό υπεύθυνου ποικιλομορφίας, όπως αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της Daily Mail την περασμένη Κυριακή, η πηγή πρόσθεσε: «Είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί, αλλά είναι πολύ νωρίς για να ανακοινωθούν οποιαδήποτε σχέδια».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

O Χάρι μίλησε με τον αδελφό του Ουίλιαμ αλλά η συνομιλία τους «δεν ήταν παραγωγική»…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: