Κανάλι Τραμπ στο YouTube: Θα επαναλειτουργήσει όταν εκλείψει ο κίνδυνος βίας

H Alphabet Inc θα άρει την απαγόρευση προβολής του καναλιού του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ όταν κρίνει ότι έχει μειωθεί ο κίνδυνος βιαιοπραγιών. photo via ΚΥΠΕ (CNA Cyprus)




Η πλατφόρμα YouTube της Alphabet Inc θα άρει την απαγόρευση προβολής του καναλιού του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ όταν κρίνει ότι έχει μειωθεί ο κίνδυνος βιαιοπραγιών, δήλωσε σήμερα η Πρόεδρος-διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, Σούζαν Γουοτζίσκι.

Το YouTube ανέστειλε την προβολή του καναλιού του Τραμπ υποστηρίζοντας ότι παραβίασε την πολιτική της πλατφόρμας που απαγορεύει την υποκίνηση βίας, με αφορμή την εισβολή υποστηρικτών του πρώην προέδρου στο Καπιτώλιο, στις 6 Ιανουαρίου.

“Το κανάλι παραμένει σε αναστολή λόγω του κινδύνου υποκίνησης της βίας”, είπε η Γουοτζίσκι, μιλώντας με τον επικεφαλής του Atlantic Council. Πρόσθεσε ότι οι πρόσφατες προειδοποιήσεις από την αστυνομία του Καπιτωλίου για μια πιθανή νέα επίθεση σήμερα δείχνουν ότι ο κίνδυνος βιαιοπραγιών παραμένει υψηλός.

Με πληροφορίες ΚΥΠΕ – ΑΠΕ
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Ενισχυμένα τα μέτρα ασφαλείας στο Καπιτώλιο: Αίτημα της αστυνομίας να μείνει για άλλους δύο μήνες η Εθνοφρουρά στην Ουάσινγκτον

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: