Η Mail on Sunday θα πρέπει να ενημερώσει στο πρωτοσέλιδό της για τη δικαστική ήττα της από τη Μέγκαν Μαρκλ

File Photo: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. EPA, DARREN




H βρετανική ταμπλόιντ Mail on Sunday θα πρέπει να ενημερώσει στο πρωτοσέλιδό της τους αναγνώστες σχετικά με τη δικαστική ήττα της από την Μέγκαν Μαρκλ, τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι.

Είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη σε βάρος της εφημερίδας για παραβίαση της προσωπικής ζωή της, μετά τη δημοσίευση μιας επιστολής προς τον πατέρα της, όπως αποφάσισε σήμερα βρετανικό δικαστήριο.

Η 39χρονη πρώην ηθοποιός δικαιώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου στην προσφυγή της κατά της εφημερίδας. Την κατηγορούσε για τη δημοσίευση μιας επιστολής, που είχε γράψει το 2018, όπου ζητούσε από τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ να σταματήσει να λέει ψέματα στα ΜΜΕ σχετικά με τη σχέση τους.

Η συμπληρωματική απόφαση, που εκδόθηκε σήμερα από τον δικαστή Μαρκ Γουάρμπι, αναφέρεται πιο συγκεκριμένα στα δικαιώματα του συντάκτη της επιστολής. Υποχρεώνει την ταμπλόιντ, εκτός από το πρωτοσέλιδό της, να αναφέρει στην τρίτη σελίδα της ότι «παραβίασε το δικαίωμα του συντάκτη» με τη δημοσίευση αυτή και θα πρέπει να αναρτήσει στον ιστότοπό της έναν σύνδεσμο που θα παραπέμπει στο πλήρες κείμενο της απόφασης.

Σε ακροαματικές διαδικασίες, που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο, αναμένεται να αποφασιστεί μια ενδεχόμενη καταβολή αποζημιώσεων.

Η απόφαση εκδόθηκε σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία οι ήδη τεταμένες σχέσεις του πριγκιπικού ζεύγους, που διαμένει πλέον στην Καλιφόρνια, έχουν περαιτέρω επιδεινωθεί με την υπόλοιπη βρετανική βασιλική οικογένεια, πριν από την προβολή μιας συνέντευξης-εξομολόγησής τους στην αμερικανική τηλεόραση.

Με πληροφορίες από AFP μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Αποχωρεί η Αρμενία από την Eurovision 2021: Η πολιτική κρίση δεν επιτρέπει τραγούδια…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: