Οι Ειδήσεις του Open κερδίζουν την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού: 333.000 τηλεθεατές στο μέσο λεπτό

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του OPEN Νίκη Λυμπεράκη. Πηγή φωτογραφίας OPEN TV




Μέσο όρο 8,4% στο σύνολο του κοινού και 333.000 τηλεθεατές στο μέσο λεπτό, κατέγραψε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ (Δευτέρα-Παρασκευή), με τη Νίκη Λυμπεράκη, τον Φεβρουάριο 2021, κερδίζοντας συνεχώς έδαφος στους πίνακες τηλεθέασης.

Διευθυντής του καναλιού είναι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, που έγραψε ιστορία στο MEGA. Η αλλαγή επιτεύχθηκε από τον περασμένο Απρίλιο όταν ανέλαβε τη διεύθυνση του OPEN.

Με νέα ταυτότητα και προσανατολισμό πέτυχε άνοδο 55% σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2020, όταν η απόδοσή του ήταν 5,4%.

Το φετινό Φεβρουάριο, σε ημερήσια βάση, παρακολουθούσαν το κεντρικό δελτίο του ΟΡΕΝ 141.000 περισσότεροι τηλεθεατές σε σχέση με τον περσινό αντίστοιχο μήνα.

Ιδιαίτερη είναι η δυναμική του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων, στα νοικοκυριά Ανώτερου Μορφωτικού και Επαγγελματικού Επιπέδου, σημειώνοντας μέσο όρο 10,8% και αύξηση 65% σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2020 (τότε ήταν 6,6%).

Το ίδιο δυναμική (10,7%) είναι η πορεία του στους Άνδρες 45-64, κοινό με έντονο ενδιαφέρον για την ενημέρωση.

Την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού έχει κερδίσει και το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ τις καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή), με τη Λίνα Δρούγκα.

Η μέση απόδοσή του ήταν 9,5% στο σύνολο του κοινού. Ποσοστό αυξημένο κατά 13% σε σχέση με το ίδιο διάστημα της περσινής χρονιάς (Φεβρουάριος 2020).

Σε καθημερινή βάση το παρακολουθούσαν 203.000 τηλεθεατές (56.000 περισσότεροι από τον περσινό Φεβρουάριο). Στο OPEN βρίσκουν οι τηλεθεατές ανεξάρτητη, αξιόπιστη, αποκαλυπτική ενημέρωση από τη δημοσιογραφική του ομάδα.

Η απάντηση του Open στον Αλέξη Κούγια για την Κατερίνα Καινούργιου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: