Οι “εθνικόφρονες”(!) υποψήφιοι του ΔΗΣΥ συμφωνούν με τις περίεργες θέσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου;

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ




ΓΝΩΜΗ: HELLAS JOURNAL

Τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα μετά τη θέση που εξέφρασε ο πρόεδρος του δεξιού Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αβέρωφ Νεοφύτου για την πολιτική ισότητα, την οποία χαρίζει στους Τούρκους με την …ελπίδα ότι αυτοί θα φιλοτιμηθούν να του παραχωρήσουν την Αμμόχωστο και την Μόρφου.

Βεβαίως ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου κάνει πανηγύρια μόνος του και οι Τούρκοι τον δουλεύουν κανονικά. Γελάει το σύμπαν με τα καμώματά του.

Το σοβαρό ζήτημα που τίθεται είναι αυτό: Οι υποψήφιοι του ΔΗΣΥ για τις βουλευτικές εκλογές συμφωνούν με τον αρχηγό τους; Βεβαίως δεν θα ρωτήσω αν γνώριζαν για τη «φωτοβολίδα» που έριξε και η οποία έσκασε και χάθηκε. Διότι σιγά που θα τους συμβουλευόταν. Αλλά οι κυρίες και οι κύριοι υποψήφιοι πρέπει να τοποθετηθούν. Διότι τριγυρνούν στα «εθνικόφρονα» σωματεία και κοροϊδεύουν τους οπαδούς τους, οι οποίοι κρατούν τον σταυρό και τη σημαία και εκτίθενται οι άνθρωποι.

Εάν δεν ξεκαθαρίσουν τη θέση τους -και το θέμα είναι κρίσιμο- θα μπορούν να χαρακτηριστούν τσαρλατάνοι της πολιτικής. Και επίσης, πρέπει να τοποθετηθούν για το θέμα της διαφθοράς. Η Κύπρος βράζει. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σιωπούν. Μερικοί εκ των υποψηφίων στα νιάτα τους «μόλυναν» με τη δράση τους πολλά νέα παιδιά. Τότε μιλούσαν για την Κερύνεια και τον Πενταδάκτυλο και τα σκλαβωμένα μέρη μας στον κατεχόμενο βορρά. Τώρα ομιλούν μόνο για την Αμμόχωστο και καμιά φορά και για την Μόρφου.

Περιμένουμε λοιπόν… Ή νομίζουν πως με ομιλίες στα μνημόσυνα των ηρώων και με τα ψεύτικα δάκρυα τους για τα κατεχόμενα, θα τους πιστέψουν οι πολίτες.

Ο Ερντογάν; Φίλος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Παιγνίδι για να εξαπατήσει Ευρωπαίους και Αμερικάνους

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: