Γιόχανσον από τη Μυτιλήνη: Κάποια ακριτικά νησιά της Ελλάδας έχουν επωμιστεί βάρος και αυτό δεν είναι ανεκτό

Photo H Ευρωπαία επίτροπος Ίλβα Γιόχανσον μιλάνε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου με θέμα το νέο σύμφωνο μετανάστευσης, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ μέσω ΚΥΠΕ
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προς τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής στη Μυτιλήνη.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την προοπτική κατασκευής νέας δομής και για τα όσα προτείνεται να περιλαμβάνονται στο νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης.

Αυτή τη στιγμή δίνουν συνέντευξη Τύπου η επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ενωσης Ίλβα Γιόχανσον και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Στην αρχή της συνέντευξης, η κ. Γιόχανσον τόνισε πως υπάρχει έλλειψη ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής και πως κάποια ακριτικά νησιά της Ελλάδας έχουν επωμιστεί βάρος και αυτό δεν είναι ανεκτό.

«Πρέπει να κάνουμε ευρωπαϊκό το θέμα του προσφυγικού Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν όρια στην υπομονή και ότι αυτά έχουν εξαντληθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γιόχανσον».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Στρατής Μπαλάσκας
Μυτιλήνη, Ελλάδα

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη GOOGLE NEWS

“Αντάρτικο” από τον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου: Αρνήθηκε να δει την επίτροπο Γιόχανσον

 

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: