Γυμνή η… αλήθεια στα βραβεία Σεζάρ από τη γυμνή Corinne Masiero: «Χωρίς πολιτισμό δεν υπάρχει μέλλον»…[videos]

PICTURE CONTAINS NUDITY: Η Γαλλίδα ηθοποιός Corinne Masiero (Α) έβγαλε τα ρούχα της και έμεινη γυμνή μπροστά στην έκπληκτη παρουσιάστρια των Βραβείων Cesar, Marina Fois (Δ). Η εκδήλωση έγινε στο Παρίσι. EPA, BERTRAND GUAY / POOL
Στη Γαλλία, κατά την απονομή των κινηματογραφικών βραβείων Σεζάρ, ηθοποιός Corinne Masiero βγήκε -κυριολεκτικά- από τα ρούχα της, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τα περιοριστικά μέτρα που πλήττουν τους καλλιτέχνες, μετέδωσε η ανταποκρίτρια τς ΕΡΤ στο Παρίσι, Θωμαΐς Παπαιωάννου.

Χωρίς κουλτούρα, χωρίς πολιτισμό, δεν υπάρχει μέλλον, έγραφε στο γυμνό της στήθος η ηθοποιός, η οποία ξεντύθηκε και έμεινε γυμνή επί σκηνής, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση στον καλλιτεχνικό κλάδο, καθώς τα πάντα είναι κλειστά από το Νοέμβριο, θέατρα και κινηματογράφοι.

Στην πλάτη της Corinne Masiero, πάλι, έγραφε «Δώσε μας πίσω την Τέχνη, Ζαν» απευθυνόμενη στον Γάλλο πρωθυπουργό, Ζαν Καστέξ. Η εκδήλωση έγινε στο Olympia, στο Παρίσι.

Το Canal+ ήταν ο οργανωτής, όπως κάθε χρόνο — ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ταινιών στην Ευρώπη. Η σκηνή δεν λογοκρίθηκε από το κανάλι που μετέδιδε την τελετή.


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: