Επεισόδια στην συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας [video]

Διαδηλωτές πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας υπέρ του καταδικασμένου τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη και απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, στο κέντρο της Αθήνας, την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Νέα συγκέντρωση υπερ. του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Ωστόσο οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ με τη βοήθεια αύρας η οποία πετούσε νερό προς τους διαδηλωτές επιχείρησαν να διαλύσουν τη συγκέντρωση, ενώ σημειώθηκε ένταση ανάμεσα στους διαδηλωτές και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άγνωστο αριθμό συλλήψεων.

Πάντως, σε αντίθεση με τις αντίστοιχες συγκεντρώσεις των περασμένων ημερών, σήμερα οι αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν ακόμα και μέσα στην πλατεία Συντάγματος και δεν άφηναν τους διαδηλωτές να αναπτυχθούν εκεί.

Αυτό οδήγησε πολλούς εξ αυτών να κινηθούν προς την οδό Σταδίου. Ωστόσο και εκεί τους περίμεναν αστυνομικές δυνάμεις.  Σημειώνεται πως από τις 16:30 έκλεισε ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα, ενώ κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Ιατρικό ανακοινωθέν για Κουφοντίνα: Ανάνηψη με εισαγγελική εντολή μετά από οξεία νεφρική ανεπάρκεια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: