Εκατοντάδες σχόλια κάτω από ανάρτηση του δημάρχου Γλυφάδας για το «κορωνοεστιατόριο»

File Photo: Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου συμμετέχει στη διαλογή μασκών που θα διανεμηθούν στα σχολεία του Δήμου ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας




Με επέμβαση της δημοτικής αστυνομίας έκλεισε εστιατόριο στη Γλυφάδα που λειτουργούσε παράνομα. Μέσα σε αυτό βρέθηκαν 16 πελάτες στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο.

Βαρύτατο πρόστιμο και στην επιχείρηση στην οποία παράλληλα επιβλήθηκε και διοικητική ποινή κλεισίματος.

Το σχετικό θέμα γνωστοποίησε ο ίδιος ο δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου με ανάρτησή του στο FB.

Αυτό που όμως έχει ιδιαίτερη σημασία είναι τα εκατοντάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση του δημάρχου που δείχνουν το βαθμό της κόπωσης, του διχασμού αλλά και της απελπισίας σε μια μερίδα του πληθυσμού, λόγω των περατεταμένων περιοριστικών μέτρων που ισχύουν.

Η ανάρτηση του δημάρχου

«Στις 6.500 έχουν φτάσει τα θύματα από τον κορονοϊό στη χώρα μας κι όμως, μερικοί – λίγοι ευτυχώς – συνεχίζουν το «χαβά» τους.

Δεχθήκαμε σήμερα καταγγελία για επιχείρηση εστίασης στη Γλυφάδα που λειτουργεί κανονικά, με λίγους πελάτες, πίσω από κλειστές πόρτες.

Η δημοτική μας αστυνομία έδρασε άμεσα και δυστυχώς η καταγγελία επιβεβαιώθηκε και φυσικά μπήκαν τα αναλογούντα πρόστιμα στους παρευρισκόμενους και στην επιχείρηση, έγινε σφράγιση της επιχείρησης και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για τους υπευθύνους της επιχείρησης με τη συνδρομή και της ΕΛΑΣ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της Δημοτικής μας Αστυνομίας για την αδιάκοπη προσπάθειά τους.

Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τα μαγαζιά εστίασης στην πόλης μας – και όλες τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους – με κάθε πρόσφορο μέσο που διαθέτουμε.

Θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε για όσους παραβιάζουν τα μέτρα, με τέτοιο προκλητικό μάλιστα τρόπο.

Καλούμε όλες και όλους για μια ακόμα φορά να τηρούμε πιστά τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας».

Διαβάστε από κάτω τα εκατοντάδες σχόλια, έστω και δειγματοληπτικά

Στις 6.500 έχουν φτάσει τα θύματα από τον κορονοϊό στη χώρα μας κι όμως, μερικοί – λίγοι ευτυχώς – συνεχίζουν το «χαβά»…

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Papanikolaou στις Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

https://hellasjournal.com/2021/03/sigkentrosi-gia-ton-koufontina-sto-sintagma/

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: