Δίψα για μπάλα εν μέσω πανδημίας στην Ολλανδία: «Καπνός» 5.000 εισιτήρια σε μισή ώρα

File Photo: Δοκιμαστική συμμετοχή θεατών σε ποδοσφαιρικό αγωνα στην Ολλανδία. EPA/VINCENT JANNINK




Μόλις σε μισή ώρα εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τον προκριματικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ανάμεσα σε Ολλανδία και Λετονία (27/3), αφού οι Ολλανδοί επέτρεψαν σε 5.000 θεατές να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ως μέρος μιας μελέτης, που θα μπορούσε να βοηθήσει την συντομότερη επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες.

Η ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (KNVB) ανακοίνωσε ότι ήταν ικανοποιημένη με την ανταπόκριση στο «πείραμα», το οποίο διεξάγεται σε συνεργασία με την κυβέρνηση, η οποία θα αναλύσει τα αποτελέσματα των επαφών μεταξύ των ανθρώπων στην συνάντηση.

«Αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν στα γήπεδα μετά από ένα χρόνο περιορισμών εξαιτίας του κορονοϊού», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της KNVB, Κρίις ντε Γιονγκ, στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Οι θεατές στη «Johan Cruijff Arena», στις 27 Μαρτίου, θα χωριστούν σε διαφορετικά τμήματα: μερικοί θα πρέπει να φορούν μάσκες, όμως άλλοι θα μπορούν να μην έχουν και να μπορούν να τραγουδούν και να ενισχύουν την ομάδα τους. Φυσικά ο φίλαθλοι θα πρέπει να είναι αρνητικοί σε μοριακή εξέταση COVID-19, προτού μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο και να ακολουθήσουν αυστηρές οδηγίες σχετικά με τη σταδιακή είσοδό τους σε αυτό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αμστερνταμ, Ολλανδία

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Νέα μεγαλειώδης εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και διπλό στη Φιλαδέλφεια απέναντι τους Σίξερς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: