Διπλό πένθος για το ελληνικό θέατρο: Μετά τον Θεόφιλο Βανδώρο πέθανε και ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης

Ο Κωστής Μαλκότσης από τη μικρού μήκους ταινία “Δεν θα Υποκύψουμε” του Γιώργου Κ. Μπακόλα. Photo via youtube




Διπλό πένθος για το ελληνικό θέατρο καθώς μετά τον ηθοποιό Θεόφιλο Βανδώρο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, έγινε γνωστό ότι απεβίωσε και ο Κωστής Μαλκότσης.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook. Συγκεκριμένα ο κ. Μπιμπίλας έγραψε στο fb:

«Μέσα στην νύχτα πληροφορούμαστε πως έφυγαν δύο φίλοι μας ηθοποιοί.. Ο Κωστής Μαλκότσης, αγωνιστής, σεμνός ηθοποιός, πατέρας δύο σημαντικών καλλιτεχνών του Λαέρτη και του Ερμή, και ο Θεόφιλος Βανδώρος ο φίλος μας και καλός ηθοποιός, σπουδαίος συνεργάτης σε πολλές παραστάσεις… Μεγάλη θλίψη».

Ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης χάραξε τη δική του σημαντική πορεία στον χώρο του κινηματογράφου και του θεάτρου. Σημαντικότερες στιγμές του η συμμετοχή στις ταινίες «Τα χρόνια της θύελλας», «Η ώρα της οργής», «το Κόκκινο τρένο» και «Πόθοι στον καταραμένο βάλτο».

Τελευταία σημαντική στιγμή του στον κινηματογράφο η μικρού μήκους ταινία «Δεν θα Υποκύψουμε» του Γιώργου Κ. Μπακόλα, βασισμένη στο αφήγημα του Γιάννη Μακριδάκη. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό και χορεύτρια Νικόλ Κοκκίνου και πατέρας των ηθοποιών Λαέρτη και Ερμή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 61 ετών ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: