Χτυπήματα και από άλλα όργανα στον Βαλυράκη δείχνει ο ιατροδικαστής: Ο Σήφης δολοφονήθηκε επιμένει η σύζυγός του

O Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε νεκρός την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Για χτυπήματα και από άλλα όργανα στο σώμα του Σήφη Βαλυράκη κάνει λόγο το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης που διενήργησε η κυρία Χαρά Σπηλιοπούλου.

Στο πόρισμα, τμήμα του οποίου δημοσιοποίησε χθες το «Πρώτο Θέμα», συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Αν δεχθούμε ότι οι δυο από τις κακώσεις του προσώπου έχουν προκληθεί απο προπέλα σκάφους, τότε απομένει να βρεθούν τα λοιπά όργανα με τα οποία έχουν προκληθεί οι λοιπές κακώσεις. Σε περίπτωση που προκύψουν ενδείξεις των οργάνων αυτών, θα γίνει συμπληρωματική έκθεση με τη σχετική αξιολόγηση».

Αντιδρώντας στη δημοσιοποίηση του πορίσματος, η σύζυγος του θανόντος Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη σε δήλωσή της ανέφερε: «Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο ότι ο σύζυγός μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπό μας…».

Όπως δήλωσε σχετικά και ο κ. Γιάννης Παγορόπουλος, ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, πρόκειται για μια εξέλιξη που ανοίγει μια άλλη σελίδα στην υπόθεση.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι πράγματι υπήρχαν χτυπήματα και από άλλο όργανο το οποίο δεν είναι από προπέλα. Δεν έχει διευκρινιστεί το αν τα χτυπήματα είναι από ένα ή περισσότερα αντικείμενα, αυτό που προκύπτει είναι πως τα χτυπήματα είναι από περισσότερα αντικείμενα», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη με δηλώσεις του στο Mega.

«Η ουσία όλης της ιστορίας είναι πως υπάρχουν χτυπήματα στο πρόσωπο του Σήφη Βαλυράκη που δεν τα γνωρίζαμε» ανέφερε ο κ. Γιάννης Παγορόπουλος. «Κατά τη προσωπική μου άποψη ανοίγει μια άλλη σελίδα στην υπόθεση, που μπορεί να οδηγήσει σε πάρα πολλά θέματα διάφορων επιπτώσεων στην εν λόγω υπόθεση» κατέληξε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Ούτε click away, ούτε click inside: «Κανονικό» άνοιγμα της αγοράς με χρήση του 13032 λέει ο ΓΓ Εμπορίου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: