Χωρίς Παπαπέτρου και Νέντοβιτς μεταβαίνει ο Παναθηναϊκός στο Μόναχο

File Photo ΑΠΕ-ΜΠΕ




Χωρίς τον αρχηγό του, Ιωάννη Παπαπέτρου και τον πρώτο σκόρερ του, Νεμάνια Νέντοβιτς, θα μεταβεί στο Μόναχο ο Παναθηναϊκός για τον δεύτερο αγώνα του αυτή τη «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague, απέναντι στην Μπάγερν.

Ο Όντεντ Κάτας δεν τους είχε στη διάθεσή του απέναντι στην πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα χθες το βράδυ (2/3) και δεν θα τους έχει μία ακόμη φορά, επί γερμανικού εδάφους, την Πέμπτη (4/3, 21:30), για την 28η αγωνιστική, στη διοργάνωση.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από τους «μπλαουγκράνα» με 77-85, με το θετικό για τον Παναθηναϊκό να είναι η εμφάνιση του Μάριο Χεζόνια. Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο 26χρονος Κροάτης σημείωσε 21 πόντους, με 9/9 βολές, 3/6 δίποντα και 2/5 τρίποντα, μάζεψε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασίστ και έκανε 1 κλέψιμο. Υπέπεσε και σε 5 λάθη, κάτι που δικαιολογείται πάντως αν αναλογιστεί κανείς πως είχε κάνει πολύ λίγες προπονήσεις με τη νέα ομάδα του.

Στον αντίποδα, η επόμενη αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Μπάγερν Μονάχου, πέρασε νικηφόρα από το Βελιγράδι, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (76-78), μετά από εξαιρετική εμφάνιση του Ουέιντ Μπάλντγουιν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ
Αθήνα, Ελλάδα

Aκολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Αλεξέι  Ποκουσέφσκι: Ανυπομονώ να παίξω με Αντετοκούνμπο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: