Αυτόκλητος υπερασπιστής του παλατιού ο πατέρας της Μέγκαν: Αδειάζει ξανά την κόρη του

Ο Τομας Μαρκλ. Via ITV




«Δεν πιστεύω ότι η βασιλική οικογένεια είναι ρατσιστές», δηλώνει ο πατέρας της Μέγκαν Μάρκλ, Τόμας προσθέτοντας ότι ελπίζει πως το φερόμενο σχόλιο για το χρώμα του δέρματος του γιού της Μέγκαν ήταν απλά μία χαζή ερώτηση.

Υπενθυμίζεται ότι η Μεγκαν Μαρκλ στη διάρκεια της πολύκροτης συνέντευξης υποστήριξε ότι ο γιος της Αρτσι, σήμερα ενός έτους, δεν έλαβε τον τίτλο του πρίγκιπα επειδή υπήρχαν ανησυχίες εντός της βασιλικής οικογένειας για το «πόσο σκούρο θα είναι το χρώμα του δέρματός του».

 

«Διατηρώ μεγάλο σεβασμό για τους Βασιλείς και δεν νομίζω ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια είναι ρατσιστές. Νομίζω ρατσιστικό είναι το Λος Αντζελες, ρατσιστική ειναι η Καλιφόρνια, δεν νομίζω όμως ότι ειναι οι Βρετανοί», δήλωσε ο Μαρκλ στο βρετανικό δίκτυο ITV.

«Το ζήτημα για το χρώμα του μωρού  ή πόσο σκούρο θα είναι, εικάζω και ελπίζω να ειναι μία χαζή ερωτηση  από κάποιον που, ξέρετε, μπορεί να είναι μία απλή ερώτηση. Μπορεί ναι είναι κάποιος που έκανε μια ηλίθια ερώτηση. Παρά κάποιος που είναι κακνονικ΄ςο ρατσιστής».

Ο Τόμας Μαρκλ είπε ωστόσο οτι το σχόλιο θα πρέπει να διερευνηθεί και επανέλαβε ότι η κόρη του τον απογοήτευσε ενόσω εκείνος ήταν άρρωστος.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Τους τσάκισε η Μέγκαν: Τρόμος, δέος και ξενύχτι στο Παλάτι * Η Ελισάβετ αρνήθηκε να υπογράψει ανακοίνωση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: