Βανδαλισμοί οπαδών του Κουφοντίνα και στο γραφείο Αυγενάκη: Πέφτουν στο κενό οι τραμπουκισμοί, λέει ο Ταραντίλης

File photo: Συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα από την εισβολή στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας βουλευτή Ιωαννίνων Γιώργου Αμυρά, χθες 25/02/2021 ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR
Επίθεση στο γραφείο του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητικού και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποίησαν άγνωστοι το μεσημέρι.

Οι άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο την ώρα που μέσα βρίσκονταν συνεργάτες του κ. Αυγενάκη και προκάλεσαν φθορές.

Στη συνέχεια, έξω από το γραφείο έγραψαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης για τον εντοπισμό τους.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Αυγενάκης αναφέρει ότι αναμένει την καταδίκη απ΄όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής της βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος.

     Ταραντίλης: Πέφτουν στο κενό οι τραμπουκισμοί

«Σε συνέχεια των τραμπούκικων επιθέσεων από υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα, στόχος αυτή τη φορά έγινε το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο. Οι επιθέσεις τους, ας το καταλάβουν καλά, πέφτουν στο κενό» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

«Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται απαρέγκλιτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Αυτό κάνει κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει» προσθέτει ο κ. Ταραντίλης.

                                      Αυγενάκης: Χτύπημα θρασύδειλων

Στο πολιτικό του γραφείο στο Ηράκλειο, στο οποίο νωρίς το μεσημέρι μπήκαν άγνωστοι και προκάλεσαν φθορές, βρέθηκε λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

«Είναι ένα χτύπημα από τους θρασύδειλους, νομίζοντας ότι θα εκβιάσουν τη Δημοκρατία. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και κυρίως ζούμε σε ένα κράτος δικαίου το οποίο υπερασπιζόμαστε και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό», δήλωσε ο κ. Αυγενάκης.

 

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση στο γραφείο του κ. Αυγενάκη έγινε από 10-12 άτομα, τα οποία εισέβαλαν στο χώρο και προκάλεσαν φθορές, ενώ αποχωρώντας έγραψαν στην είσοδο του γραφείου συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, της ανταποκρίτριας Ουρανίας Μωραίτη
Ηράκλειο, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Βανδαλισμοί στο γραφείο του Γιώργου Αμυρά – Ταραντίλης: Τραμπούκοι υποστηρικτές του Κουφοντίνα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: