Το σχόλιο του Μιχάλη Ιγνατίου στο Omega TV της Κύπρου: Έκλεισε η πίσω πόρτα του Λευκού Οίκου για τον Ερντογάν

Ο ανταποκριτής του κυπριακού καναλιού OMEGA Μιχάλης Ιγνατίου με τον παρουσιαστή Μιχάλη Παυλίδη. Φωτογραφία OMEGA TV




Ο Μιχάλης Ιγνατίου στη σημερινή ανταπόκριση από την Ουάσινγκτον στον τηλεοπτικό σταθμό Omega Tv της Κύπρου αναφέρθηκε διεξοδικά στις σχέσεις που διαμορφώνονται μεταξύ της νέας αμερικανικής προεδρίας και του Τούρκου προέδρου Ερντογάν.

Ειδιότερα, αναφερόμενος στην πρώτη επαφή μεταξύ του συμβούλου ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν με τον πρώτο σύμβουλο του Τούρκου προέδρου είπε χαρακτηριστικά: Η πίσω πόρτα του Λευκού Οίκου, που υπήρχε επί Τραμπ, έκλεισε για τον Ερντογάν.

Σημειώνει:

Έγινε, λοιπόν, η πρώτη επαφή του Λευκού Οίκου με την Τουρκική Προεδρία. Συνομίλησαν ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, ο Τζέικ Σάλλιβαν με τον περίεργο Ιμπραίμ Καλίν, το μόνο άνθρωπο που φαίνεται ακούει ο Ερντογάν, διότι του πουλά το «παραμύθι» ότι έχει διασυνδέσεις με την ομάδα του κ. Μπάιντεν.

Ο στόχος του Καλίν ήταν να κλείσει μία τηλεφωνική επικοινωνία του ισλαμιστή ηγέτη της Τουρκίας με το νέο πρόεδρο της Αμερικής. Όπως καταλαβαίνει ο καθένας άλλαξαν τα πράγματα. Επί προεδρίας του κ. Ντόναλντ Τραμπ, το πρώτο ή το δεύτερο τηλεφώνημα θα γινόταν στον Ερντογάν. Μέχρι της στιγμής δεν υπήρξε καμία επικοινωνία σε προεδρικό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΕΔΩ

Δείτε την ανταπόκριση παρακάτω: 

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Διαβάστε όλα τα άρθρα του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ

 

Είναι η Τουρκία σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών; Οι “αλήθειες” μίας επίσημης ανακοίνωσης…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: