Το ΜέΡΑ25 κατηγορεί την κυβέρνηση για κυνισμό στην υπόθεση Κουφοντίνα

File Photo: Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
Για «κυνική κυβέρνηση» που «δεν ακούει τίποτα, γιατί κυριαρχείται από το δικό της αυταρχικό σύνδρομο και την απόφαση για εκδίκηση», κάνει λόγο ο συντονιστής της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25 Κώστας Μπιτσάνης για την υπόθεση Κουφοντίνα.

Σύμφωνα με τον κ. Μπιτσάνη, η κυβέρνηση «διαπράττει έναν προμελετημένο φόνο εν ψυχρώ» και προσθέτει: «Η κοινωνία εξάντλησε τα επιχειρήματα και την απαίτησή της για Κράτος Δικαίου. Το διακύβευμα δεν ήταν οι προϋποθέσεις μετάταξης ενός κρατουμένου αλλά η ίδια η ποιότητα της Δημοκρατίας και η βασική αξία της ανθρώπινης ζωής»

Απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο κ. Μπιτσάνης τονίζει: «Μην ελπίζετε σε συνενόχους, συνεργούς, ή συνηγόρους. Είστε μόνοι σας σ’ αυτό το έγκλημα κατά του Κράτους Δικαίου και του Πολιτισμού. Η Δημοκρατία πρέπει να έχει λευκό ποινικό μητρώο, κ. Μητσοτάκη, αλλιώς δεν υπάρχει».

Για «διχόνοια και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης» κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, με σημερινή δήλωσή του για την υπόθεση Κουφοντίνα και σχολίασε:

«Ο ασυγχώρητος στρατηγικός στόχος του Κ. Μητσοτάκη να διαιρέσει τους πολίτες μεταξύ υποστηρικτών και αντιπάλων του Κουφοντίνα, με το κράτος δικαίου να μένει ανυποστήρικτο, καχεκτικό, εξευτελισμένο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθηνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Μαξίμου και Τσίπρας “πλακώνονται” για τον Κουφοντίνα: “Παιγνίδι” με νόμους, κανόνες και ανυπακοή…

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: