Το μέλλον του Μέσι είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε ο Ριβάλντο: Θα πάει το καλοκαίρι

File Photo: Ο Λιονέλ Μέσι. Photo via amna.gr (AΠΕ-ΜΠΕ)




Τη στήριξή του στον πρώην πρόεδρο και νυν υποψήφιο επικεφαλής της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, εξέφρασε με δημόσια τοποθέτησή του ο Ριβάλντο.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος των «μπλαουγκράνα» (αλλά και του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ) εκτίμησε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Καταλονία, με προορισμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Δηλώνω δημόσια ότι στηρίζω τον Λαπόρτα, γιατί πιστεύω ότι ο σύλλογος χρειάζεται έναν ισχυρό πρόεδρο, ικανό να τον επαναφέρει εκεί που ανήκει, να επανέλθει στη θέση που πρέπει πάντα να κατέχει,» δήλωσε ο Ριβάλντο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του Λιονέλ Μέσι:

“Η συντριβή από την Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι πιθανότατα το τελευταίο παιχνίδι Champions League του Μέσι με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», εκτίμησε ο παλαίμαχος άσος και αιτιολόγησε την άποψή του λέγοντας ότι η Μπάρτσα «… δεν μπορεί να δώσει στον Μέσι τη ρεαλιστική δυνατότητα να παλέψει για έναν σημαντικό τίτλο. Το μέλλον του θα είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ιδιαίτερα μετά την επίδειξή της στο “Καμπ Νου”. Είναι η ομάδα που μπορεί να του δώσει την ευκαιρία να συνεχίσει να κερδίζει τίτλους».

Ο Ριβάλντο ανέφερε ακόμη ότι κανείς στην Μπαρτσελόνα δεν πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της 4-1 στη ρεβάνς του «Παρκ ντε Πρενς», ενώ χαρακτήρισε «ακατανόητη» την παραχώρηση με ελεύθερη μεταγραφή του Λουίς Σουάρες στην Ατλέτικο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Ο Νεϊμάρ συμφώνησε με Παρί  Σαιν Ζερμέν έως το 2026

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: