Ο Αναστασιάδης εμπλέκεται σε σκάνδαλο στη μαρίνα της Αγίας Νάπας, υποστηρίζει το ΑΚΕΛ

FILE PHOTO: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης. ΓΤΠ, Σ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ




Σε γραπτή του δήλωση, ο Χρίστος Χριστοφίδης, επαρχιακός Γραμματέας ΑΚΕΛ Λευκωσίας Κερύνειας, κάνει λόγω για νέο σκάνδαλο που εμπλέκεται η κυβέρνηση και ο πρόεδρος Αναστασιάδης.

Η ανακοίνωση τύπου έχει ως εξής:

“Η έκθεση του γενικού ελεγκτή σε σχέση με τις διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου της μαρίνας Αγίας Νάπας και τις πολιτογραφήσεις οκτώ διευθυντικών στελεχών εταιρειών που συνδέονται με το έργο φέρνει στη δημοσιότητα ακόμη ένα απίστευτο και τεράστιο σκάνδαλο. Σύμφωνα με την έκθεση του γενικού ελεγκτή:

– Μετά από την έγκριση του κράτους για αλλαγή του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που ανέλαβε το έργο, ο γαμπρός του προέδρου γίνεται ξαφνικά διευθυντής στη εταιρεία. Από τα στοιχεία που υπάρχουν δεν προκύπτει ότι ο ίδιος επένδυσε οποιαδήποτε κεφάλαια στην εν λόγω εταιρεία.

– Διευθυντές της μητρικής εταιρείας με πάροχο το δικηγορικό γραφείο Ν. Αναστασιάδης λαμβάνουν παράτυπα υπηκοότητα. Μάλιστα το Υπουργικό Συμβούλιο χορήγησε υπηκοότητες γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν πληρούσαν τα κριτήρια. Μέχρι σήμερα ο κος Αναστασιάδης υποστήριζε ότι σε καμιά περίπτωση η εμπλοκή του δικηγορικού του γραφείου δεν συνοδευόταν από κάποια παρατυπία. Τώρα τι έχει να πει;

– Παραχωρήθηκε φιλέτο αξίας μερικών εκατομμυρίων με σύμβαση διάρκειας 50 χρόνων και με μόνο 4000 ευρώ το μήνα για την λειτουργία υπαίθριου χώρου διασκέδασης που αναμένεται να αποφέρει έσοδα δεκάδων χιλιάδων ευρώ το μήνα.

Το νέο σκάνδαλο με την εμπλοκή Αναστασιάδη, του δικηγορικού του γραφείου, του οικογενειακού του περίγυρου και του Υπουργικού του Συμβουλίου έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των σκανδάλων της κυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ, τα οποία ρεζιλεύουν την Κύπρο και εκτόξευσαν τη διαφθορά στον τόπο μας. Το νέο απίστευτο σκάνδαλο πρέπει να τύχει πλήρους διερεύνησης και επιτέλους οι εμπλεκόμενοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους..”

Με πληροφορίες ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Απειλούν την Κύπρο: Εάν αποτύχει η Πενταμερής, η Άγκυρα θα κινηθεί σε Αμμόχωστο και ΑΟΖ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: