Τα αστέρια πέφτουν με πάταγο: Η Ελληνίδα που «κατέστρεψε» τον βιαστή, διάσημο Μπιλ Κόσμπι

Φωτογραφία Αρχείου: Ο διάσημος Μπιλ Κόσμπι προσέρχεται στο δικαστήριο που εκδίκαζε τις καταγγελίες βιασμού, σε βάρος του EPA.TRACIE VAN AUKEN
Η ομογενής Άντρια Κόνσταντ, το 2004 κατήγγειλε πρώτη, για βιασμό,τον δημοφιλέστατο Αμερικανό ηθοποιό Μπιλ Κόσμπι.

Ακολούθησε ένα τσουνάμι καταγγελιών και έκπληκτη η κοινή γνώμη των ΗΠΑ τον είδε να καταλήγει τελικά στη φυλακή.

Η Άντρια Κόνσταντ, από το Τορόντο του Καναδά όπου ζει πλέον στον δημοσιογράφο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στην τηλεόραση του Alpha.

«Επέλεξα να ακολουθήσω τη νομική οδό που για πολλά θύματα αυτή η οδός τα αποθαρρύνει και τα τρομάζει. Όμως εγώ βρήκα μεγάλη υποστήριξη, πιστεύω αυτό ήταν πολύ σημαντικό και αρκετά θύματα έχουν ξεκινήσει αυτό το ταξίδι, του να μιλούν και να λένε τις ιστορίες τους. Είναι ένας τρόπος για να βρουν υποστήριξη και να τους πιστέψουν οι άλλοι. Πολλοί άνθρωποι κρατούν μυστικά και προτιμούν να σιωπούν, εγώ το αποκάλυψα στη μητέρα μου. Ένιωθα και φόβο και ντροπή» είπε και συνέχισε:

«Νομίζω πως η ντροπή εμπερικλείεται σε κάθε μορφή σεξουαλικής βίας όπως και ο φόβος. Καθένας έχει μια διαφορετική ιστορία, έτσι κάποια θύματα μπορεί να έχουν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση από μέλη της οικογένειάς τους, ή πανίσχυρες διασημότητες. Το τραύμα το βιώνουν οι άνθρωποι κατά τη στιγμή της επίθεσης αλλά και μετά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: