Στην Βουλή οι δικογραφίες για τις τηλεοπτικές άδειες και την εταιρεία Folli Follie

File Photo: Στιγμιότυπο από συνεδρίαση της Βουλής. Τα κόμματα θα λάβουν γνώση του περιεχομένου των δικογραφιών για τις τηλεοπτικές άδειες του 2016 και την Folli Follie. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές μέσω ΚΥΠΕ
Aπό το Υπουργείο Δικαιοσύνης διαβιβάστηκε στην Βουλή η δικογραφία με τις καταγγελίες του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσαγια τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά σχετικά με το παρασκήνιο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών το έτος 2016.

Επίσης διαβιβάστηκε και η δικογραφία που αφορά την εταιρεία Folli Follie με αναφορές σε δύο πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέκο Φλαμπουράρη και τον Αλέξανδρο Χαρίτση.

Όπως ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, η πρώτη δικογραφία αφορά τις καταγγελίες του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα κατά του πρώην υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, σχετικά με τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών του 2016.

Ο εισαγγελέας διαβίβασε τη δικογραφία στη Βουλή, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν αξιόποινες πράξεις κατά του κ. Παππά την περίοδο που είχε την ιδιότητα του υπουργού.

Οι δύο άλλες δικογραφίες είναι κατά του πρώην υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, σχετικά με την υπόθεση της εταιρίας Folli Follie.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Νέο υπόμνημα Καλογρίτσα κατά Νίκου Παππά για το «κανάλι ΣΥΡΙΖΑ»: Ήταν ο οργανωτής

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: