Σπύρος Μπιμπίλας: Από το 1998 το Σωματείο Ηθοποιών είχε δια βίου αποβάλει τον Κιμούλη

File Photo: Ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ /STR μέσω ΚΥΠΕ
«Η προηγούμενη διοίκηση παραδόξως τον ενέγραψε ξανά στο σωματείο, δεν γνωρίζω πώς και γιατί. Ήταν ένα περιστατικό που ούτε εγώ δεν θυμόμουν, μας το θύμισαν οι δημοσιογράφοι», λέει ο ηθοποιός Σπ. Μπιμπίλας

Οι εξελίξεις στο ελληνικό κίνημα #metoo είναι σαρωτικές και κάθε μέρα οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές. «Δεν περίμενα ποτέ πως θα γίνει κάτι τόσο μεγάλο. Είναι μια κατάσταση δυναμική, που θα φέρει μία κάθαρση στο θέατρο και ελπιδοφόρα μηνύματα σε όλη την κοινωνία», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας διευκρίνισε ότι το φαινόμενο της κακοποιητικής συμπεριφοράς στον χώρο του θεάτρου δεν είναι κάτι καινούριο. «Οι καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά ή χειροδικίες είχαν υπάρξει και παλιότερα. Μάλιστα το 1998 το ΣΕΗ είχε αποβάλει διά βίου τον Γιώργο Κιμούλη για αντισυναδελφική συμπεριφορά (σ.σ. αφορούσε την παραβίαση του αποδεκτού ωραρίου προβών). Όμως η προηγούμενη διοίκηση παραδόξως τον ενέγραψε ξανά στο σωματείο, δεν γνωρίζω πώς και γιατί. Ήταν ένα περιστατικό που ούτε εγώ δεν θυμόμουν, μας το θύμισαν οι δημοσιογράφοι».

Με πληροφορίες από Πρωτο Θέμα 

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Ο κύβος ερρίφθη, ο εισαγγελέας έπιασε δουλειά: Αναμένονται συλλήψεις εν μέσω πολιτικής θύελλας

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: