Σοβαρά επεισόδια με μετανάστες στην Αμάρυνθο – Δεκάδες συλλήψεις

File Photo: Kινητοποίηση της αστυνομίας μετα τις νυχτερινές επίθέσεις σε τράπεζες και καταστήματα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές
“Στο πόδι” σηκώθηκε όλη η Αμάρυνθος στην Εύβοια τα ξημερώματα της Πέμπτης

μετά από επεισόδια που δημιουργήθηκαν στο ξενοδοχείο “Στεφανία” όπου διαμένουν μετανάστες…
Οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου σύμφωνα δημοσίευμα για άγνωστους λόγους προκάλεσαν επεισόδια εντός της μονάδας όπου προκάλεσαν μεγάλες φθορές ενώ αναστάτωσαν όλη την περιοχή στο πόδι από τις φωνές τους.
Πάνω από 40 μετανάστες συνελήφθησαν σήμερα το πρωί μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας. Κλιμάκια της Ασφάλειας, της Ομάδας Δ, της Β ΟΠΚΕ και Γ ΟΠΚΕ από την Ιστιαία συνοδεία κλουβών πέρασαν χειροπέδες στους ταραξίες και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα αυτήν την στιγμή βρίσκεται περιπολικό της ασφάλειας Χαλκίδος στο σημείο ενώ εντός του ξενοδοχείου υπάρχουν ακόμα κάποια άτομα….

Ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης 17/02 προηγήθηκε άλλο επεισόδιο  στην είσοδο της Αμαρύνθου όπου έκλεισαν τον δρόμο. Ο λόγος είναι ότι ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προσωρινής φιλοξενίας σε ξενοδοχειακά καταλύματα μέσω του «Filoxenia» ενώ διακόπτεται η σύμβαση μίσθωσης με ξενοδοχεία σε όλη την χώρα σύμφωνα με το Αρμόδιο Υπουργείο.

Με πληροφορίες από eviathema.gr

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Κλάδευσις, Προσιτότης, Επιθεώρησις: Ο στοιχειωμένος νόμος του 1967 όπου έφτασε το μπαλάκι ευθυνών

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: