ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη για την εστίαση: «Απλά περιμένει μετά τις απολύσεις και τα λουκέτα να του παραδώσουν τα κλειδιά»

File photo: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε σούπερ μάρκετ στην διάρκεια του πρώτου λοκντάουν. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας




Κριτική στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνι Γεωργιάδης ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του απέναντι στους εργαζομένους και τους επιχειρηματίες της εστίασης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «ο κ. Γεωργιάδης που εχθές με πρωτοφανή αλαζονεία ζητούσε να παραδώσουν σε αυτόν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους οι καταστηματάρχες της εστίασης, σήμερα, για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, τα έριξε στον κ. Σταϊκούρα που άφησε την εστίαση εκτός επιστρεπτέας ενίσχυσης».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι ο υπουργός «δεν είχε το θάρρος να ζητήσει ούτε μία συγγνώμη για το αδιέξοδο, στο οποίο έχουν φέρει δεκάδες χιλιάδες καταστηματάρχες και εργαζόμενους, ούτε τόλμησε να απαντήσει εάν μπορεί ο ίδιος να ζήσει με 534 ευρώ το μήνα».

Σημειώνει επίσης ότι «δεν είπε ούτε μισή κουβέντα για μη επιστρεπτέα ενίσχυση, κούρεμα ιδιωτικού χρέους της πανδημίας και ουσιαστική στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων στην εστίαση».

Κατόπιν αυτών ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο κ. Γεωργιάδης δεν μετανιώνει για τίποτα. Απλά περιμένει μετά τα λουκέτα και τις αθρόες απολύσεις, να του παραδώσουν τα κλειδιά».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Δεν θα διστάσουμε για ολικό lockdown αν ξεφύγει η κατάσταση προειδοποιεί ο Γεωργιάδης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: