Συνάντηση Σακελλαροπούλου με τον ΥΠΑΜ Κύπρου Πετρίδη: Το Κυπριακό στην ατζέντα

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνομιλεί με τον υπουργό Άμυνας της Κύπρου, Χαράλαμπο Πετρίδη, κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους στο Προεδρικό Μέγαρο, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ




Oι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον υπουργό ‘Αμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Χαράλαμπο Πετρίδη.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επαναβεβαίωσε τη σταθερή προσήλωση της Ελλάδας στις σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και στο ευρωπαϊκό κεκτημένο. «Αυτό είναι το μόνο συμπεφωνημένο και δεσμευτικό πλαίσιο επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, με στόχο τη λύση στη βάση μιας Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας» τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου.

Από την πλευρά του, ο υπουργός ‘Αμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ευχαρίστησε την κ. Σακελλαροπούλου για την αμέριστη στήριξη της Ελλάδας στις προσπάθειες για εξεύρεση βιώσιμης και λειτουργικής λύσης στο Κυπριακό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/Δ.Κατσιμεντέ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Κυριάκος Μητσοτάκης: Να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις – Καμία δόση εμβολίου χαμένη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: