Viral ιδιωτικό βίντεο με Χαϊκάλη – Φιλιππίδη: Γέλια και πλάκα με την σεξουαλική παρενόχληση…

Ο Πέτρος Χαϊκάλης ως … “θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης” από τον Πέτρο Φιλιππίδη, στο επίμαχο βίντεο. Screenshot via YouTube.




Ένα σύντομο ερασιτεχνικό βίντεο κάνει το γύρο των σόσιαλ μίντια και έχει γίνει πλέον viral.

Πρόκειται για βίντεο στο οποίο “πρωταγωνιστούν” ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο των καταιγιστικών αποκαλύψεων για σεξουαλικές κακοποιήσεις ή παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάματος.

Οι δυο ηθοποιοί αυτοσχεδιάζουν σε κάποια παρασκήνια – ίσως – όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει από τον περίγυρο και την αμφίεσή τους.

Το θέμα τους είναι η σεξουαλική παρενόχληση την οποία αντιμετωπίζουν αστειευόμενοι, ειρωνικοί και προκλητικοί καθώς χλευάζουν τις αποκαλύψεις θυμάτων “ύστερα από 20 χρόνια”…

Το  γεγονός  προκαλεί πολλούς χρήστες να παραθέτουν σχόλια του είδους:

Θέλετε κάτι άλλο να πειστείτε ότι όποιος κάνει αστεία με την σεξουαλική παρενόχληση είναι ικανός να την διαπράξει;” ή “πολλοί οι τραγικοί, μικρή η Επίδαυρος“, “Εδώ βλέπουμε έναν καταξιωμένο κατά τα δικά του λεγόμενα ηθοποιό και έναν πρώην υφυπουργό εργασίας και ηθοποιό να χλευάζουν σοβαρά θέματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης. Συγχαρητήρια στα 2 αυτά υποκείμενα. Μην γίνεις σαν αυτά τα 2 υποκείμενα. #Φιλιππιδης #Χαϊκαλης”

  • Το βίντεο δεν είναι γνωστό πότε έχει γυριστεί, αλλά οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι είναι του 2018.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: