Ποια είναι τα ξεκάθαρα φαβορί για πρόκριση στους «16» του Europa League

File Photo Το λογότυπο Europa League ΑΠΕ-ΜΠΕ




Με τις δεύτερες αναμετρήσεις για την «φάση των 32» συνεχίζεται το Europa League.

Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι έντονο, καθώς ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν και είναι το λογικό φαβορί για την πρόκριση. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 4-2 και αρκεί μία προσεκτική εμφάνιση για να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους… περιπέτεια. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένοι να παίξουν ανοικτά, δεδομένου ότι για να ελπίζουν σε πρόκριση, χρειάζονται τουλάχιστον δύο γκολ. Αυτή είναι και μία από τις καθοριστικές παραμέτρους της αναμέτρησης, καθώς ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα για να εκμεταλλευθεί τους χώρους που θα δημιουργήσει αναγκαστικά η Αϊντχόφεν. Και σε αυτήν την περίπτωση, ένα γκολ μπορεί να αποδειχθεί «χρυσό».

Κατά τα λοιπά, με το «1,5» πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης βρίσκονται η Τότεναμ, η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η Βιγιαρεάλ, η Ρέϊντζερς, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Ρόμα, ο Άγιαξ και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ενώ ακλόνητα φαβορί για την πρόκριση, είναι η Μίλαν, η Λέστερ και η Γρανάδα.

Μία από τις πλέον αμφίρροπες αναμετρήσεις της αυριανής βραδυάς θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου, ως τυπικά γηπεδούχος, η Άρσεναλ θα… φιλοξενήσει την Μπενφίκα στην ρεβάνς του 1-1, ενώ το πρόγραμμα έχει ως εξής (σ.σ. σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γ.Διακογιάννης
Αθήνα, Ελλάδα

Aκολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Κολύμπι κάτω απ’ τον πάγο με μια ανάσα: 80,5 παγωμένα μέτρα κι ένα Παγκόσμιο Ρεκόρ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: