Παραίτηση καθηγητή Νομικής: Σατανίστρια η Κεραμέως, θα μας φέρουν πρωκτικά τεστ, θα μας κάνουν ζόμπι

Ο πανεπιστημιακός Κωνσταντίνος Βαθιώτης . Φωτογραφία via facebook




Σε αδιανόητες δημόσιες τοποθετήσεις μέσω ραδιοφωνικού σταθμού και τελικά σε on air παραίτηση προέβηο αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Θράκης Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

Με ένα παραληρηματικό λόγο προέβη σε απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά της υπουργού Παιδείας, του πρωθυπουργού μιλώντας για σατανισμό, δικτατορία, καθηγητικούς αυνάνες, επίθεση κατά των Ελλήνων, εμπλέκοντας τον Χίτλερ, υποστηρίζοντας ότι στη Γερμανλία δημιουργουνται στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους αρνητές του κορωναϊού και καταδικάζοντας τον μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι κατά τον γονότυπο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (4/2) ο κ. Βαθιώτης, κάλεσε τον τοπικό σταθμό Focus και ζήτησε να παρέμβει σε ραδιοφωνική εκπομπή. Κατά τη διάρκεια της 20λεπτης τοποθέτησής του εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως και της απόφασης του υπουργείου παιδείας να γίνονται στα πανεπιστήμια τα μαθήματα εξ αποστάσεως. Ο κ. Βαθιώτης έκανε λόγο για ψηφιακό κελί, στο οποίο είναι εγκλωβισμένος και χαρακτήρισε την οθόνη του υπολογιστή όπου κάνει μάθημα ως αισχρή.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως όλα αυτά γίνονται επειδή η Νίκη Κεραμέως ακολουθεί τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Συνέχισε λέγοντας επί λέξη «μας έχει καταντήσει καθηγητικούς αυνάνες η κ. Κεραμέως, βλέπω τη φάτσα μου και όχι το πρόσωπο των παιδιών. Αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι αυτό τον τρόπο».

Ο κ. Βαθιώτης ανέφερε μόνος του ότι παραβίασε τα μέτρα για τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις που ισχύουν το τελευταίο διάστημα, αφού. όπως είπε, «μία ημέρα πριν επιβληθεί το κλείσιμο των καταστημάτων κατάφερα να συγκεντρώσω τους φοιτητές μου σε μια ταβέρνα της Κομοτηνής για να γνωρίσω το πρόσωπα τους από κοντά . Ήρθαν περίπου 35 άτομα»

Λίγο αργότερα αποκάλυψε ότι πήρε τηλέφωνο στον ραδιοφωνικό σταθμό προκειμένου το τελευταίο του μάθημα να μην γίνει μπροστά στην αισχρή οθόνη του υπολογιστή, όπως είπε, αλλά ενώπιον των αυτιών των ακροατών και δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου.

Αιτιολογώντας αυτή του την απόφαση έκανε λόγο για καταγγελία που πήγε στο πανεπιστήμιο από φοιτητή περί ανάρμοστης συμπεριφοράς του που συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα. Όταν κλήθηκε να εξηγήσει τι σημαίνει ανάρμοστη συμπεριφορά, ο κ. Βαθιώτης είπε ότι ο φοιτητής τού προσάπτει την κατηγορία πως διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, παραπλανά και προπαγανδίζει σχετικά με τον κορωναϊό. Μάλιστα, ο κ. Βαθιώτης χαρακτήρισε την καταγγελία του φοιτητή ως κατάπτυστο κείμενο που φαίνεται να συντάχθηκε από εγκάθετο πανεπιστημιακό πρόσωπο, ο οποίος προσπαθεί να ελέγξει τις γνώσεις που μεταδίδει στους φοιτητές.

Καθώς συνεχιζόταν η ραδιοφωνική τοποθέτηση του κ. Βαθιώτη, γίνονταν φανερό ότι ο ίδιος εκτός από αρνητής του κορωναϊού είναι και αρνητής των εμβολίων, αφού, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, το μάθημα που ήταν έτοιμος να διδάξει και του απαγορεύτηκε μετά την καταγγελία του φοιτητή είχε για τίτλο «Συναίνεση του πολίτη στο κινδυνώδες εγχείρημα του μαζικού εμβολιασμού».

Τέλος, ο κ. Βαθιώτης εξαπέλυσε επίθεση και κατά του πρωθυπουργού τον οποίο χαρακτήρισε δικτάτορα και τύραννο αλλά και κατά του Νίκου Χαρδαλιά σχολιάζοντας την πρόσφατη εμφάνισή του στην Θεσσαλονίκη όπου φορούσε διπλή μάσκα.

«Αντίκρισα τον Χαρδαλιά να φοράει δύο μάσκες και να τον ακούω να μιλάει για νέο στέλεχος του ιού προσπαθώντας να μας καθησυχάσει. Τον έβλεπα να μιλά για ένα απάνθρωπο αναβαθμισμένο σχέδιο κατά των Ελλήνων και να λαχανιάζει μπροστά στην κάμερα χωρίς να αισχύνεται με αυτό το θέαμα. Έχω αποφασίσει να ταρακουνήσω τον Ελληνικό λαό, δεν έχουμε πλέον χρόνο τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων».

Ο κ. Βαθιώτης έφτασε να υποστηρίξει: «Τώρα έχουν σκοπό να μας βάλουν και δεύτερη μάσκα, θα φέρουν και τα πρωκτικά τεστ που ακούμε. Που θα φτάσει ο εξευτελισμός του ανθρώπου; Θα μπουν μέσα στα σπίτια μας και θα μας βιάσουν. Ο Χίτλερ έχει επιστρέψει σε αναβαθμισμένη εκδοχή, φτιάχνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Γερμανία για τους αρνητές του κορωναϊού».

Ως αντίσταση σε όλα αυτά. ο κ. Βαθιώτης πρότεινε όλοι οι καθηγητές και όχι μόνο, να αρχίσουν να παραιτούνται προκειμένου να παραλύσει το κράτος.

«Ο Χιτλερ είναι πάλι εδώ αν όλοι αρχίσουμε να παραιτούμαστε το κράτος θα παραλύσει αν δεν παραιτούμαστε και συμπράττουμε σε αυτή τη δικτατορία τότε την επιδοκιμάζουμε και την υποθάλπουμε. Δεν είμαι πια απαραίτητος στο πανεπιστήμιο είμαι απαραίτητος στην πατρίδα μου, θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Ελλάδα και στην Θρησκεία μου», σημείωσε ο ίδιος.

Όμως, όλες αυτές τις θεωρίες ο κ. Βαθιώτης δεν τις είπε μόνο στο ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά όπως φαίνεται και από το προφίλ του στο facebook τις γράφει και τις πιστεύει εδώ και πολλούς μήνες που διδάσκει στο πανεπιστήμιο, αφού στην αρχική του σελίδα χαρακτηρίζει τη χρήση μάσκας ως μετατροπή του ανθρώπου σε ζόμπι και τον εμβολιασμό όσο μετατροπή του ανθρώπου σε ζόμπι κατά τον γονότυπο.

*** “Αντίο ζωή”: Το μέτρημα του χρόνου στο καθημερινό μας φωσκολο-κορωνοϊκό σίριαλ ***

Ένα λεπτό κορωνοϊκής εποχής…

Δημοσιεύτηκε από Κωνσταντίνος Βαθιώτης στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

*** Προκορωνοϊκοί διμούτσουνοι και κορω(παρα)νοϊκοί δίμασκοι ***

Όταν φόρεσαν στον ελληνικό λαό “μάσκα παντού”, γ έ λ α…

Δημοσιεύτηκε από Κωνσταντίνος Βαθιώτης στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

HJ με πληροφορίες από το The TOC.gr
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Πάλι τα ίδια στη Θεσσαλονίκη, οδηγείται σε κόκκινο: Οι ειδικοί “δείχνουν” νέα μέτρα και σε άλλες περιοχές…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: