Οπαδοί του αρχιδολοφόνου της «17Ν» Κουφοντίνα εισέβαλαν στο υπουργείο Υγείας: Οδηγούνται και οι 65 στη ΓΑΔΑ [video]

Αστυνομικοί των ΜΑΤ φρουρούν το Υπουργείο Υγείας, Αθήνα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021. Νωρίτερα νεαροί είχαν εισέλθει στο κτίριο του υπουργείου με πανό και τρικάκια κάνοντας διαμαρτυρία για την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στον κατάδικο Δημήτρη Κουφοντίνα που βρίσκεται στη 42 ημέρα απεργίας πείνας . ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Στην προσαγωγή όλων των ατόμων που συμμετείχαν σε αιφνιδιαστική απόπειρα εισβολής στο υπουργείο Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον αρχιεκτελεστή της «17Ν» Δ. Κουφοντίνα, προχωράιη Αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, ομάδα περίπου 65 ατόμων συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Υγείας πετώντας τρικάκια και ανοίγοντας πανό για τον Κουφοντίνα και στη συνέχεια εισέβαλαν στον χώρο της εισόδου του κτιρίου.

Aστυνομικοί των ΜΑΤ φρουρούν το Υπουργείο Υγείας ενώ στην “κλούβα” της ΕΛ.ΑΣ έχουν ήδη οδηγηθεί οι οπαδοί του Κουφοντίνα που προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ, Αθήνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και αυτή την ώρα τα άτομα μεταφέρονται με λεωφορεία στη ΓΑΔΑ.

Η ομάδα των οπαδών του Δημήτρη Κουφοντίνα προχώρησαν σε διαμαρυτυρία υπέρ του αρχιδολοφόνου της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», ο οποίος, ως γνωστό, πραγματοποιεί απεργία πείνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο ΟΡΕΝ, περίπου 80 άτομα έφτασαν στο υπουργείο άπλωσαν πανό και πέταξαν τρικάκια. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία.

Οι αλληλέγγυοι του απεργού πείνας τρομοκράτη της «17Ν» παρέμειναν για αρκετή ώρα εντός του κτιρίου ενώ από έξω υπήρχαν δυνάμεις των ΜΑΤ που ανέμεναν εντολές από τη ΓΑΔΑ προκειμένου να προσαγάγουν τους εισβολείς.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, τη νύχτα, άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στου Ζωγράφου, σε ATM τράπεζας, και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στο μηχάνημα και σε δύο μηχανές που ήταν σταθμευμένες στο δρόμο.

Με πληροφορίες από OPEN ΤV, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Ο Βασίλης περιγράφει στην Ελεωνόρα τα πάθη του: Πώς τον βίασε στα 15 του γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: