Ο Ναβάλνι σε καραντίνα, στο σωφρονιστικό ίδρυμα όπου θα εκτίσει την ποινή του

File photo: O Ναβάλνι κατά την διάρκεια της δίκης του με την κατηγορία της συκοφαντίας, όπου και καταδικάστηκε. EPA, BABUSHKINSKY DISTRICT COURT PRESS SERVICE
Ο φυλακισμένος επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι έφθασε σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων ανατολικά της Μόσχας, για να εκτίσει την ποινή φυλάκισής του.

Τα προαναφερθέντα μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA επικαλούμενο μια επιτροπή προάσπισης των δικαιωμάτων των ρώσων κρατουμένων.

Όπως δήλωσε σήμερα ο Αλεξέι Μελνίκοφ, ο εκτελεστικός γραμματέας της Δημόσιας Επιτροπής Εποπτείας της Μόσχας, “ο Αλεξέι Ναβάλνι έφθασε στο ίδρυμα της ρωσικής Ομοσπονδιακής Σωφρονιστικής Υπηρεσίας στην Περιοχή Βλαντίμιρ για να εκτίσει την ποινή του”.

Ο Μελνίκοφ δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik ότι ο Ναβάλνι θα μπει σε καραντίνα κατά την άφιξή του εξαιτίας των μέτρων της πανδημίας. Ο συνεργάτης του Ναβάλνι, Λεονίντ Βολκόφ, από την πλευρά του έγραψε νωρίτερα σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια του πολέμιου του προέδρου Πούτιν και οι δικηγόροι του δεν έχουν επισήμως πληροφορηθεί που βρίσκεται.

Με πληροφορίες Reuters-AFP-Sputnik μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μόσχα, Ρωσία

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Ο προβοκάτορας Ακαρ επιτίθεται στην Ελλάδα για τους εξοπλισμούς με ένα παραλήρημα μεγαλείου για τον Τουρκικό Στρατό

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: