Μητσοτάκης από εμβολιαστικό κέντρο: 500.000 εμβολιασμοί και 1 εκατομμύριο ραντεβού – Να πείσουμε τους καχύποπτους

Photo Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Κ) συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά (Α), επισκέπτεται το νέο εμβολιαστικό κέντρο της “Hellexpo” στο Μαρούσι, Αθήνα Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ μέσω ΚΥΠΕ




Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο (Helexpo) στο κτήριο «Προμηθέας»,

στο Μαρούσι, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

«Θα πρέπει να πείσουμε και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας οι οποίοι ενδεχομένως να είναι ακόμη καχύποπτοι, ότι τα εμβόλια είναι και ασφαλή και αποτελεσματικά. Και όλος ο επαγγελματισμός ο οποίος εκπέμπεται και μέσα από τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων νομίζω ότι κατατείνει ακριβώς σε αυτό το μήνυμα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ευχήθηκε και στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης «καλή αρχή» και εξέφρασε της ευχαριστίες του σε όλα τα στελέχη που δραστηριοποιούνται σε αυτή τη διακλαδική επιχείρηση.

Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Μάριος Θεμιστοκλέους Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Χθες Παρασκευή, με μια ανάρτηση στα social media, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε πως η Ελλάδα ξεπέρασε τους 500.000 εμβολιασμούς.

 

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Δημοσιεύεται σήμερα το τρίτο κείμενο των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 21ο Συνέδριο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: