Ο Ice Cube θέλει συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν για να συζητήσουν το «Συμβόλαιο για τη Μαύρη Αμερική»

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έξω από τον Λευκό Οίκο. Ο αμερικανός ράπερ και ηθοποιός Ice Cube θέλει να συζητήσει με την κυβέρνηση Μπάιντεν για την πρωτοβουλία του, «Συμβόλαιο για τη Μαύρη Αμερική». EPA / Oliver Contreras / POOL μέσω ΚΥΠΕ




Πέρσι τον Οκτώβριο, ο Ice Cube δέχθηκε πολλά πυρά για την επιδίωξη συνεργασίας με τη διοίκηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός ήλπιζε να συζητήσει για την πρωτοβουλία του, «Συμβόλαιο για τη Μαύρη Αμερική» (Contract For Black Americ), η οποία στοχεύει στην προώθηση της ισότητας για τους Μαύρους Αμερικανούς μέσω δαπανών, κοινωνικών προγραμμάτων, μεταρρυθμίσεων στις φυλακές.

Παρόλο που η συνεργασία με τον κ. Τραμπ δεν απέδωσε καρπούς, ο Ice Cube σχεδιάζει να συνεχίσει να συζητά με την κυβέρνηση Μπάιντεν για κάνει το όραμά του πραγματικότητα.

Ο ράπερ πρόσφατα ήταν προσκεκλημένος στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ryan Cameron Uncensored» του MAJIC 107.9, όπου αποκάλυψε τα σχέδιά του. Προφανώς, η ομάδα του Μπάιντεν έχει ήδη προσεγγίσει τον ράπερ και ελπίζει να προγραμματίσει μια συνάντηση μαζί του κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον Ryan Cameron Uncensored, ο Cube διατύπωσε τη θέση του σχετικά με την κατάσταση της χώρας και τη σημασία που έχει η κυβέρνηση Μπάιντεν να αναλάβει δράσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τους Μαύρους Αμερικανούς.

«Γνωρίζω ότι αυτή η νέα διοίκηση βοηθά πραγματικά όλες τις μειονότητες, αλλά πιστεύω ότι οι μαύροι σε αυτήν τη χώρα βρίσκονται σε μια μοναδική θέση. Πρέπει να υπάρχουν ειδικά προγράμματα. Ξέρετε την άποψή μου για τις αποζημιώσεις. Φαντάζει σαν μια κακή λέξη σε αυτήν τη διοίκηση, αλλά πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Πρέπει να τους μιλήσουμε για αποζημιώσεις και να προσθέσουμε κάποια δικαιοσύνη σε αυτό το σύστημα» είπε.

Για τον ράπερ η άμεση παροχή χρημάτων στην κοινότητα των Μαύρων θα ήταν η καλύτερη λύση, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές. Οι αποζημιώσεις μπορούν να έχουν τη μορφή φορολογικών ελαφρύνσεων, κυβερνητικών προγραμμάτων και επιχορηγήσεων.

«Εναπόκειται σε εμάς να πούμε, αυτή είναι μια ωραία χειρονομία, αλλά στην Αμερική είναι αναγκαία τα μετρητά. Μπορεί να είσαι το καλύτερο άτομο στον κόσμο, το πιο πολιτικοποιημένο άτομο στον κόσμο, εάν δεν έχεις χρήματα στην Αμερική, δεν πρόκειται να φτάσεις πολύ μακριά. Έτσι είναι το σύστημα που έχει δημιουργηθεί» πρόσθεσε ο Ice Cube.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Τζάνετ Γέλεν: Οι Αμερικανοί με ετήσιο εισόδημα 60.000 δολαρίων θα πρέπει να λάβουν επιταγές οικονομικού κινήτρου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: