Ο Αρχηγός ΓΕΝ για τη δωρεά της Hellas Journal: «Φάρος ελπίδας, ήθους και παράδειγμα προς μίμηση»

Στιγμιότυπο από τις εθνικές τεχνικές ασκήσεις «ΛΟΓΧΗ», «ΑΙΓΙΑΛΟΣ» και «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ» που διεξήχθησαν στη θαλάσσια περιοχή Μυρτώου καθώς και Βόρειου και Νότιου Κρητικού πελάγους. ΑΠΕ- ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ, STR




Πιστή στην υπόσχεση που είχε δώσει η Hellas Journal -ξεπερνώντας διάφορα γραφειοκρατικά εμπόδια- προχώρησε σε χρηματική δωρεά προς το Πολεμικό μας Ναυτικό.

  • Πρόκειται για τα χρήματα που προέρχονται από την φιλοξενία της καμπάνιας για την πρώτη φάση της πανδημίας, γνωστή και ως «Μένουμε Σπίτι».

Από την πρώτη στιγμή η Hellas Journal είχε τονίσει μεταξύ άλλων:

«… έχουμε υποστηρίξει ότι η φιλοξενία αυτής της καμπάνιας αποτελούσε υποχρέωση των ΜΜΕ προκειμένου να προασπιστεί η δημόσια υγεία και επισημάναμε ότι κατά την άποψή μας δεν έπρεπε να υπάρχει χρηματικό αντίτιμο. Είχαμε επίσης επισημάνει ότι η Hellas Journal θα δημοσίευε όπως θα το κάνει και στο μέλλον κάθε ανάλογη εκστρατεία χωρίς να απαιτεί χρηματική ανταμοιβή καθώς το θεωρούμε μέρος της δημοσιογραφικής μας αποστολής.»

«Η Hellas Journal, αποφάσισε το ήμισυ της αμοιβής που κατεβλήθη από το υπουργείο Οικονομικών προς το λογιστήριό μας να διατεθεί για τις ανάγκες του ταμείου των Ενόπλων Δυνάμεων, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή όπου τα εθνικά μας δίκαια αμφισβητούνται από έναν άκρως προκλητικό και επιθετικό γείτονα.»

Η επιστολή του Αρχηγού ΓΕΝ

Τηρώντας την υπόσχεσή της η Hellas Journal έκανε την δωρεά στο Ταμείο Εθνικού Στόλου εκτιμώντας ότι στην παρούσα συγκυρία το Πολεμικό μας Ναυτικό δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση από τις επιθετικές κινήσεις της Τουρκίας και νυχθημερόν αγωνίζεται για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας με αντίξοες συνθήκες.

Μετά την καταβολή της δωρεάς, ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης επέστειλε ευχαριστήρια επιστολή. Απευθύνεται προς την πρόεδρο και ceo της Hellas Journal Νίκη Γεωργάτου:

«Με αφορμή την χορηγία σας στο Ταμείο Εθνικού Στόλου, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την ευγενική και αξιέπαινη πράξη σας, που αντανακλά θετικά στην προσπάθεια διατήρησης του αξιόμαχου του Στόλου μας.

Η προσφορά σας καταδεικνύει την αγάπη σας για την Πατρίδα και το Πολεμικό Ναυτικό και συμβάλλει στην προσπάθεια όλων μας να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις που ορθώνει ο γεωπολιτικός μας περίγυρος.

Η πρωτοβουλία σας αποτελεί φάρο ελπίδας, ήθους και παράδειγμα προς μίμηση. Σας διαβεβαιώνω πως η αξιοποίηση της συνεισφοράς θα είναι αντάξια της εμπιστοσύνης σας.

Σας εύχομαι, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια.

Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης»

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Η ιστοσελίδα μας καταθέτει στο Παρακαταθηκών και Δανείων 10.000 ευρώ για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Η θέση της ιστοσελίδας μας για το θέμα της διαφήμισης: Και η διαμαρτυρία της ΕΣΗΕΑ για το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: