Νέα άθλια προπαγανδα Ερντογάν προς Μπάιντεν και Μακρόν: Εσείς σκοτώνετε τους μαύρους και τα Κίτρινα Γιλέκα

Τούρκοι αστυνομικοί καταστέλουν με βία και συλλήψεις τις διαδηλώσεις των φοιτητών στην Κωνσταντινούπολη epa08981926 EPA/STR
Στην κλασσική προπαγανδιστική λογική της διαστροφής και της αντερώτησης αντί για απάντηση συνεχίζεινα κινείται ο Ερντογάν όταν δεν θέλει -στριμωγμένος- να απαντήσει.

Για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιτέθηκε κατά της ΗΠΑ και της Γαλλία επειδή «τόλμησαν» να ασκήσουν κριτική με αφορμή όσα συμβαίνουν στο Πανεπιστήμιο Boğaziçi της Κωνσνταντινούπολης και τις μαζικές συλλήψεις διαμαρτυρόμενων φοιτητών.

Απαντώντας λοιπόν σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις των ΗΠΑ και της ΕΕ για το Πανεπιστήμιο Boğaziçi, ο πρόεδρος Ερντογάν είπε:

«Τι λένε οι ΗΠΑ και η ΕΕ; Λένε «καταδικάζουμε αυτό που συμβαίνει στο Πανεπιστήμιο Boğaziçi». Τώρα ρωτώ τις ΗΠΑ. Δεν ντρέπεστε καθόλου για τη Δημοκρατία σας λαμβάνοντας υπόψη τα περιστατικά που συνέβησαν πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ; Για το ότι όλοι απειλούσαν ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια αυτών των περιστατικών και πώς φτάσατε στο αποκορύφωμα του ρατσισμού! Πώς η αστυνομία στη χώρα σας έβαλε τους μαύρους πολίτες σας στο έδαφος και τους σκότωσε! Πώς θα τα εξηγήσετε στον κόσμο;

Και υπάρχει επίσης ο Macron που μιλά από την ΕΕ. Macron, πρέπει πρώτα να χειριστείτε το ζήτημα των Κίτρινων γιλέκων. Οι πολίτες σας και τα κίτρινα γιλέκα βρίσκονται στους δρόμους αυτή τη στιγμή. Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα.»

HJ με πηγή την Τουρκική Προεδρία

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Μία απέραντη φυλακή η Τουρκία: Επιπλέον 65 συλλήψεις διαδηλωτών για το Πανεπιστήμιο Βοσπόρου

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: