Μιχάλης Ιγνατίου σε Omega Tv: Και το Πατριαρχείο στην εξίσωση * Δεν περνάει στον Μπάιντεν το πολιτικό bulling του Ερντογάν

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου στο Omega Tv
Ο Μιχάλης Ιγνατίου στη σημερινή του ανάλυση από την Ουάσιγκτον για τον τηλεοπτικό σταθμό Omega Tv επισήμανε ότι ενόψει της αυριανής συνόδου των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ αναμένεται με ενδιαφέρον η πρεμιέρα της νέας διοίκησης Μπάιντεν.

Υπογράμμισε βέβαια ότι η σχέση των ΗΠΑ με την Τουρκία δεν μπορεί να προοιωνίζεται κάτι καλό καθώς ο Ερντογάν κλιμακώνει την προκλητική του συμπεριφορά αναζητώντας μέσων του θέματος των Κούρδων το αντίβαρο στο μεγάλο του πρόβλημα, τους S-400 αναζητώντας κάποιου είδους συμψηφισμό.

Όμως με αφορμή και τις πληροφορίες για τη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνί Μπλίνκεν Τσαβούσογλου που όπως είπε δεν πήγε καθόλου καλά, ο Μιχάλης Ιγνατίου επισήμανε ότι το πολιτικό bulling του Ερντογάν δεν περνάει στον Μπάιντεν, όπως περνούσε στον Τραμπ.

Προέβλεψε μάλιστα ότι θα υπάρξουν πολλά επεισόδια και πολύ σύντομα και ότι στην εξίσωση θα μπει και το Οικουμενικό Πατριαρχείου με δεδομένη τη στενή σχέση που έχουν ο πατριάρχης Βαρθολομαίος με τον πρόεδρο Μπάιντεν.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Γραφτείτε στο κανάλι της Hellas Journal στο YOUTUBE

Μιχάλης Ιγνατίου σε Omega Tv: Ο «κωδικός 3+1» το κλειδί των εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: