Μάχες σε Σεβίλλη (με Ντόρτμουντ) και Πόρτο (με Γιουβέντους) απόψε στο Champions League

File Photo: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο. EPA, ALESSANDRO DI MARCO




Το Champions League συνεχίζεται σήμερα (22:00) με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις. Και οι δύο θα διεξαχθούν στην Ιβηρική χερσόνησο, την Ισπανία και την Πορτογαλία. Η Σεβίλλη αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ και η Πόρτο την Γιουβέντους.

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι ανοιχτά στις περιοχές επιπέδου επιτήρησης και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 400 επιλογές σε καθένα από τα δύο σημερινά ματς του Champions League.

Ενισχυμένες αποδόσεις στο «Τελικό Αποτέλεσμα»

Ο αγώνας Σεβίλλη-Ντόρτμουντ προσφέρεται και με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, στα παιχνίδια Σεβίλλη-Ντόρτμουντ, Πόρτο-Γιουβέντους, μεταξύ άλλων, στην πρόκριση, το πρώτο γεγονός στον αγώνα (πλάγιο άουτ, φάουλ, ελεύθερο από το τέρμα, κόρνερ, γκολ), το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, το πρώτο κερδισμένο πλάγιο άουτ, το πρώτο ελεύθερο από το τέρμα, τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, τον παίκτη που θα δεχτεί κόκκινη κάρτα, τις συνολικές κάρτες, το χατ-τρικ, το δοκάρι.

Δύο προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και τις προωθητικές ενέργειες, «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης», για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Στους αγώνες του Champions League προσφέρονται και οι «Πόντοι Αξιολόγησης» ενώ για τα πιο δυνατά παιχνίδια θα βρείτε και ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ, με τον νικητή των κόρνερ, τα Over/Under 8,5-9,5 και 10,5 κόρνερ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: