Ύφεση των καιρικών φαινομένων: Κανονικά η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

FILE PHOTO: Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κόμβο Καλυφτάκη λόγω διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων στην εθνική οδό προς Λαμία λόγω της έντονης χιονόπτωσης, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Λόγω ύφεσης των καιρικών φαινομένων από ώρα 04:00 της 17/02/2021 δίνεται στην κυκλοφορία το τμήμα της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας από τη Γέφυρα Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τα όρια με τον Νομό Βοιωτίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Σημειώνεται ότι από την Βοιωτία και πάνω η κυκλοφορία στην εθνική οδό διεξάγεται κανονικά.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Το σημερινό εμβολιαστικό πρόγραμμα για την Αττική, θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι σύμφωνα με ανακοίνωση του υπ .Υγείας.

Τα ραντεβού των πολιτών που θα πραγματοποιούνταν από τις 8 πμ έως τις 12 μμ θα επαναπρογραμματιστούν.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Στρατός και Πυροσβεστική σε συνεργασία και με άλλες δυνάμεις δίνουν από χθες ολονύχτια μάχη για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στα συνεργεία, ώστε το πρόβλημα να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό.

Δεδομένων των δυσχερέστατων συνθηκών που επικρατούν και της άμεσης ανάγκης για αποκατάσταση των βλαβών, η Πολιτική Προστασία ζήτησε τη συνδρομή του ΓΕΕΘΑ, το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα, κινητοποιώντας δέκα συνεργεία του Στρατού.

Επιπλέον, με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προστέθηκαν στις δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος που επιχειρούσαν ήδη, πέντε συνεργεία της 1ης ΕΜΑΚ, καθώς και πέντε συνεργεία από την 6η, 7η και 8η ΕΜΑΚ.

Αγώνας δρόμου για αποκατάσταση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης και υδροδότησης: Επί ποδός η Πολιτική Προστασία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: