Η Ναόμι Κάμπελ… ψήφισε: Υποστηρίζει τον Ρέι ΜακΓκουάιερ για δήμαρχο της Νέας Υόρκης

Η Naomi Campbell. EPA, WILL OLIVER




Η Ναόμι Κάμπελ ταυτίζεται με τον υποψήφιο δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ρέι ΜακΓκουάιερ και δηλώνει την υποστήριξή της στο πρόσωπό του.

Το σούπερ μόντελ φιλοξένησε τον ΜακΓκουάιερ στη διαδικτυακή εκπομπή της «No Filter with Naomi» – και περιέγραψε λεπτομερώς το ταξίδι του από τα φτωχικά χρόνια στο Οχάιο μέχρι το Χάρβαρντ και στη συνέχεια την Γουόλ Στριτ.

«Ο Ρέι δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του, όπως κι εγώ. Τον μεγάλωσε μία ανύπαντρη μητέρα, όπως κι εμένα. Ταυτίζομαι μ’ αυτό… Είστε η επιτομή του αμερικανικού ονείρου, που μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Μπορεί να επιτευχθεί με αποφασιστικότητα, αφοσίωση και ώθηση. Αυτό είναι η επιτομή για μένα», είπε η Κάμπελ.

Ο ΜακΓκουάιερ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην Κάμπελ για τον θάνατο του βαφτισιμιού της Χάρι Μπραντ, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση ουσιών.

«Αυτό που δημοσιεύσατε σε σχέση με τον βαφτισιμιό σας ήταν ένα τόσο όμορφο αφιέρωμα… τόσο τραγική απώλεια, και η καρδιά μου είναι μαζί σας», είπε.

Εν τω μεταξύ, την υποψηφιότητα του ΜακΓκουάιερ υποστηρίζουν και άλλες διασημότητες μεταξύ των οποίων οι: Κρίστι Τέρλινγκτον, Ντόνα Κάραν, Σπάικ Λι, Στιβ Μάρτιν και LL Cool J.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

 

Caffe Florian: Στα πρόθυρα χρεοκοπίας το παλαιότερο καφέ του κόσμου στη Βενετία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: