Οι ειδήσεις του Open συνεχίζουν να κερδίζουν τηλεθεατές: Καλά τα πήγαν και τον Ιανουάριο

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος είναι ο Γενικος Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Φωτογραφία via Mega
Με μέσο όρο 8,3% στο σύνολο του κοινού και 336.400 τηλεθεατές στο μέσο λεπτό, έκλεισε για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ (Δευτέρα-Παρασκευή), με τη Νίκη Λυμπεράκη, ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς.

Διευθυντής του OPEN είναι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, που άλλαξε εντελώς τις ειδήσεις άμα τη αφίξη του στο κανάλι.

Με αύξηση 26% στο μέσο όρο και πάνω από 100.000 τηλεθεατές συγκριτικά με το ίδιο διάστημα της προηγούμενης χρονιάς (Ιανουάριος 2020), το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του σταθμού κερδίζει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού, εν μέσω σημαντικών εξελίξεων τόσο σε εθνικά και διεθνή θέματα, όσο και στο μέτωπο της πανδημίας.

Ειδικά, στα νοικοκυριά Ανώτερου Μορφωτικού και Επαγγελματικού Επιπέδου, το κεντρικό Δελτίο ανέβηκε στο 10% (αύξηση 45% σε σχέση με τον Ιανουάριο 2020).

Ιδιαίτερη ήταν η δυναμική του στους Άνδρες 45-64, σημειώνοντας μέσο όρο 10,3%.

Ανοδικά κινείται και το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ τις καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή), με τη Λίνα Δρούγκα, σημειώνοντας μέσο όρο 10,9% στο σύνολο του κοινού και 237.908 τηλεθεατές το μέσο λεπτό, τον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Η αύξηση που σημειώνει σε σχέση με το ίδιο διάστημα της περσινής χρονιάς (Ιανουάριος 2020) ανέρχεται στο 21% και σε 77.000 περισσότερους τηλεθεατές.

Είναι ανεξάρτητη, αξιόπιστη, αποκαλυπτική η ενημέρωση από τη δημοσιογραφική ομάδα του OPEN.

Πρώτο σε τηλεθέαση την Κυριακή το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ: Στη δεύτερη θέση του Alpha


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: