Η ΕΡΤ «έκοψε» τον Πέτρο Φιλιππίδη από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

File Photo: Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ μέσω ΚΥΠΕ
Εδώ και αρκετές ημέρες, μετά το «τσουνάμι» καταγγελιών στο χώρο του θεάματος, υπήρχε προβληματισμός στην ΕΡΤ για την σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» όπου συμμετέχει και ο Πέτρος Φιλιπίδης.

Σήμερα με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ έκανε γνωστό ότι κόβει τον Πέτρο Φιλιππίδη από την καθημερινή τηλεοπτική σειρά , η οποία όμως θα συνεχιστεί κανονικά.

Η ΕΡΤ διευκρινίζει, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ότι “ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες” και γνωστοποιεί:

«Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».

Υπενθυμίζεται ότι με καταγγελία τους στον Σύλλογο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατηγορούν τον κ. Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Φιλιππίδης: Συγκλονίζουν οι αφηγήσεις των ηθοποιών που δέχθηκαν τις επιθέσεις%d bloggers like this: